Bill Gates nu se poate desprinde. Gestul făcut față de Melinda

Bill Gates nu se poate desprinde. Gestul făcut față de Melinda
Deși au anunțat că divorțează, se pare că Bill Gates nu se poate desprinde de Melinda. Gestul surprins de paparazzi spune foarte multe.

Bill și Melinda Gates și-au anunțat divorțul în urmă cu aproape trei săptămâni, iar de atunci vestea a produs valuri de comentarii pe internet. Se pare însă că Bill Gates nu se poate desprinde încă de cea care i-a fost alături atâția ani, căci a fost surprins într-o postură inedită. O sursă declara recent că divorțul celor doi nu este un șoc pentru cercul apropiat al cuplului. 

„Ar fi putut să o trateze mai bine pe Melinda”, a spus sursa. „El nu este un sfânt, dar nu există un lucru care să fi creat dezbinarea finală. Este mai profund decât atât”. Sursa a continuat: „Sunt mulți ani de puncte de vedere diferite asupra lumii, a fundamentului și a vieții în general și a acelor lucruri care se acumulează. Sunt mai în vârstă și fiecare s-a uitat personal la viață și a întrebat:„ Există mai mult acolo decât ce am eu?’ “

Bill Gates nu se poate desprinde de Melinda. Încă poartă verigheta 

Recent, Bill Gates a fost fotografiat în public pentru prima dată de când el și Melinda au anunțat la începutul acestei luni că vor divorța după 27 de ani de căsătorie. Cofondatorul Microsoft, în vârstă de 65 de ani, a fost văzut sâmbătă părăsind hotelul Greenwich din New York după ce a zburat către aeroportul Newark din Newark, New Jersey, cu o zi înainte. 

Gates purta un tricou polo gri, pantaloni bleumarin, pantofi negri și ochelari. Verigheta lui putea fi văzută pe degetul inelar stâng în fotografii, ceea ce ridică semne de întrebare în ceea ce privește divorțul. Oare s-o fi răzgândit? Sau îi este încă greu să se desprindă de relația pe care a împărtășit-o atâția ani cu Melinda? Lui Bill i s-au alăturat și fiica lui Phoebe, în vârstă de 18 ani, iubitul ei Chaz Flynn și un grup de agenți de securitate.

Foto: Facebook, People

Cum a depășit Meghan Markle gândurile suicidale. A motivat-o prințesa Diana

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre