Billie Eilish, apariție șocantă alături de iubit – Imagini spectaculoase

Billie Eilish, apariție șocantă alături de iubit – Imagini spectaculoase
Aparițiile lui Billie Eilish au fost mereu comentate, mai ales că artista a avut, de-a lungul timpului destule extravaganțe și încălcări ale oricăror norme de modă. Acum însă a comis-o cel mai tare.

Pentru prima dată de când este într-o relație cu el, Billie Eilish și-a făcut apariția împreună cu iubitul, la un eveniment monden. Cei doi au participat la un eveniment găzduit de LACMA – Los Angeles County Museum of Art. Și chiar au făcut spectacol la recenta cină de gală de la LACMA. Billie Eilish și iubitul ei, Jessie Rutherford, solistul trupei The Neighbourhood, au apărut pentru prima dată pe covorul roșu, îmbrăcați amândoi în pijamale, papuci și acoperiți cu o pătură Gucci.

Eilish și Rutherford au dat cea mai vizibilă confirmare a relației, zilele trecute, când au fost surprinși de paparazzi sărutându-se în Studio City.

Conform TMZ, cei doi erau „îmbrățișați, se sărutau, se țineau de mână și zâmbeau de la o ureche la alta”. Publicația a precizat că cei doi au fost văzuți împreună de trei ori în aceeași săptămână: mai întâi la Halloween Horror Nights, apoi la o întâlnire la cină și, în cele din urmă, sărutându-se, în Studio City.

Solistul trupei The Neighbourhood, cu peste 10 ani mai mare

Cei doi au mai fost fotografiați și în 2017 împreună, când Eilish avea doar 15 sau 16 ani. Niciunul dintre ei nu a vorbit despre faptul că se cunoșteau înainte. Între cei doi amorezi există o diferență de  vârstă de peste 10 ani.

De altfel, Eilish și Rutherford au devenit oficiali pe Instagram de Halloween. Cântăreața a distribuit o fotografie cu cei doi împreună la sfârșitul caruselului de postări de Halloween. Eilish s-a îmbrăcat ca un bebeluș, în timp ce Rutherford apare ca un bătrân. Se pare că costumele sunt modul lor de a-i contracara pe cei care comentează în legătură cu diferența de vârstă dintre ei.

Iubitul lui Billie Eilish a jucat în Star Trek

Rutherford a crescut în Newbury Park, în apropiere de Los Angeles, și este în The Neighbourhood din 2011. În copilărie a jucat teatru. În copilărie a apărut  în Life or Something Like It (2002), un episod din Star Trek: Enterprise, potrivit paginii sale de pe IMDB. A apărut prima dată la televizor la  vârsta de 5 ani. A continuat până la 13 ani. „Asta este lumea din care vin. Am fost programat să fiu actor. Așa că atunci când mi-am dat seama că vreau să fiu un star rock sau un muzician, am învățat acest rol”, spune artistul.

Sursa foto: Instagram