După succesul ultimului său album lansat în martie anul trecut, „When We all Fall Asleep, Where Do We Go?”, Billie Eilish – pe numele ei real Billie Eilish Pirate Baird O’Connell – a adoptat un look mult mai nonconformist ca cele precedente. De la părul vopsit verde și albastru neon, la haine foarte largi, a trecut acum la ceea ce puteți vedea în imaginile surprinse de paparazzi Daily Mail.
Tânăra interpretă a fost fotografiată duminică, în Los Angeles, alături de mai mulți prieteni cu care s-a plimbat prin oraș. Părul l-a prins într-un coc ciufulit, iar tenul ei pare să fie curat, lipsit de machiaj.


Eilish a devenit cunoscută în urma hit-ului „Ocean Eyes” pe care l-a lansat în 2016, la vârsta de 14 ani. De atunci a avut numeroase colaborări cu artiști de top, precum Justin Bieber și Khaled.

Obsedată de Justin Biber

În cadrul unui episod al show-ului Billie Eilish: ‎me & dad radio,  mama artistei, Maggie, a dezvăluit că ea și Patrick aproape că și-au trimis fiica la psiholog din cauza iubirii excesive pe care i-o purta lui Justin.

“Conduceam spre studio cu Billie în mașină, ascultând această piesă și suspinând, apoi ne întorceam acasă tot suspinând”, a spus Maggie despre piesa lui Justin “As Long As You Love Me”.

“De fapt, tot ce însemna Justin Bieber… Orice piesă a lui Justin Bieber, dar se întâmplă să mi-o aduc aminte pe aceasta foarte bine, iar Billie îmi vorbea mereu despre el și era încântată și plângea, și plângea…  Toată lumea știe de toată chestiunea Billie-Justin Bieber, dar acest cântec a contat mult“.

“Ce vreau să spun e că ne-am gândit să te ducem la terapie, pentru că sufereai atât de mult din cauza lui Justin Bieber,” i-a spus Maggie fiicei ei.

Billie Eilish este un fan declarat al lui Justin Bieber, numindu-l „prima sa dragoste”, într-un interviu.

Sursa foto: Daily Mail

La 77 de ani făcea ”lumânarea”, iar la 84 de ani este artistă de film

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri