Cântăreața în vârstă de 18 ani, cunoscută pentru că purta haine largi pentru a se proteja de bulling, a fost fotografiată purtând pantaloni scurți  în timp ce ieșea la plimbare în Los Angeles, în weekend-ul care a trecut, așa cum Rețete și vedete a relatat aici. Artista a răspuns pe contul ei de Instagram ei la TikTok ul plin de ură al bloggerului Chizi Duru cu postarea „Putem oare sa definim corpurile normale?

Duru continuă să spună: „Trebuie să ne ocupam de corpurile noastre, nu?  Nu toată lumea are un posterior de dimensiunile unui vagon, nu? Asumarea e normală.  Sânii se lasă, mai ales după alăptare. Instagram nu e mai mereu real. „Chiar vrei să te întorci în timp?” – a postat Billie Eilish pe Instagram.

„Nu vreau niciodată ca lumea să știe totul despre mine.  Adică de aceea port haine largi. Nimeni nu poate avea o părere pentru că nu a văzut ce se află dedesubt, nu?”, a explicat ea într-un videoclip pentru Calvin Klein, în mai 2019. „Nimeni nu poate afirma; vai, este subțire, nu este subțire, are un fund plat, are un fund gras. Nimeni nu poate spune nimic din asta pentru că  nu au de unde”

„Dacă port ceea ce este confortabil, nu sunt femeie?”

Ulterior, vedeta preferată a adolescenților a mai ripostat și într-un videoclip pe YouTube intitulat „Nu e responsabilitatea mea”. „Dacă port ceea ce este confortabil, nu sunt femeie?, a spus ea în videoclip. Deși nu mi-ai văzut niciodată corpul, totuși îl judeci și mă judeci pentru asta. De ce? Facem presupuneri despre oameni în funcție de mărimea lor.

Noi decidem cine sunt, decidem cât valorează. Dacă port un fel sau altul de haine, cine decide ce mă reprezintă?  Ce înseamnă asta? Valoarea mea se bazează numai pe percepția ta? Sau părerea ta despre mine trebuie sa fie responsabilitatea mea?”

Billie Eilish a continuat să poarte hainele care o fac să se simtă confortabil, după cum se poate vedea pe rețeaua de socializare. Apare în trening, dar și într-o ținută lejeră accesorizată Gucci, în care pare că vrea să se ascundă sub un șal imens de la celebra casă de modă.

Sursa foto: Instagram

Bodi, ai grijă: se schimbă codul penal! Bărbații violenți nu vor mai scăpa dacă iubitele își retrag plângerile

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri