Bodi a dispărut din țară după ultimele dezvăluiri ale Biancăi

Bodi a dispărut din țară după ultimele dezvăluiri ale Biancăi
Bodi a dispărut din țară după ultimele dezvăluiri ale Biancăi Drăgușanu și se pare că plecarea nu e doar de afaceri. Ultimele informații dau ca certă despărțirea celor doi.

Se pare că cei doi au avut, zilele trecute, o ceartă zdravănă. Totul ar fi pornit de la Bianca, geloasă, care și-a acuzat din nou iubitul de infidelitate. Asta după ce ar fi descoperit anumite mesaje pe care le dădea unei alte domnișoare, scrie Fanatik.ro.

După acel moment a urmat seria de postări pe Instagram, în care Bianca anunță că va face dezvăluiri complete. Ea spune, la un moment dat, că a fost mințită din nou de „două persoane”, ceea ce ne poate face să credem că domnișoara cu care își scria Bodi îi este apropiată și Biancăi.

După cearta cu diva, Bodi a plecat din țară pentru a extinde o afacere în Europa, au spus niște prieteni de-ai lui, iar Alex a confirmat prin niște fotografii . În încercarea de a se liniști sufletește, Bodi, care se află la Berlin, a vizitat o biserică, a donat o icoană și a aprins lumânări.

Bodi confirmă despărțirea: „Ne-am despărțit, da”

Mai mulți apropiați ai fostei prezentatoare tv au dezvăluit pentru sursa citată că aceasta este hotărâtă să nu se mai întoarcă la Alex Bodi, despărțirea aceasta fiind definitivă.

„S-a săturat de bătăi, de scandaluri, de certuri, să fie înșelată.

I-a găsit niște mesaje cu o femeie, nu a vrut să ne zică despre cine este vorba, însă el zice că e nebună ea, nu recunoaște nimic, deși se vede clar, adică mesajele erau clare între ei. Acum el e plecat. Totul s-a terminat definitiv, așa ne-a spus”, a declarat un prieten din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru Fanatik.ro.

Contactat de aceeași publicație, Alex Bodi a declarat că „am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”.

Bianca Drăgușanu anunță mari dezvăluiri

Amintim cum, în urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost cel mai discutat subiect din România. S-a vorbit atunci de o bătaie cruntă încasată de Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi, și care nu ar fi fost singura, în relația celor doi. Bătaia ar fi avut loc tot după ce aceasta l-ar fi acuzat de infidelitate.  După acel episod cei doi s-au împăcat, Bodi a dus-o pe Bianca într-un citybreak la Instanbul și i-a cumpărat adidași Dior.

„Stați aproape, pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste a vieții mele! Mai exact, fabuloșii doi ani, ultimii doi ani din viața și fabuloșii ultimii patru ani din viața mea în care a apărut și Sofia.

Știți că Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică, pentru că eu îndur. Eu sunt puternică, pentru că eu iert”, este o parte din mesajul Biancăi Drăgușanu pe Instagram, după ce ar fi aflat că iubitul ei ar fi înșelat-o.

Sursa foto: Instagram

Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul The Sun, nu și cu fosta nevastă