Bodi, acuzat că a vrut să-și scoată la produs nevestele, dă explicații despre dosarul în care a fost arestat

Bodi, acuzat că a vrut să-și scoată la produs nevestele, dă explicații despre dosarul în care a fost arestat
Alex Bodi, afaceristul cunoscut pentru relația lui cu Bianca Drăgușanu, a făcut dezvăluiri de senzație duminică seară.

Afaceristul din domeniul criptomonedelor și al aurului a făcut multe dezvăluiri interesante în emisiunea „40 de întrebări”, prezentată de Denise Rifai. Printre explicațiile legate de bătăile pe care i le-a administrat fostei soții, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a făcut lumină și în cazul acuzațiilor legate de proxenetism.

Potrivit presei naționale, Bodi a fost acuzat de procurorii DICOT că și-ar fi traficat propria soție, pe fosta de dinaintea Biancăi, Iulia Sălăgean. De asemenea, s-a vehiculat faptul că și Biancăi i-ar fi cerut să iasă „la produs”.

Liderul grupării, nașul copilului lui Bodi

Presa a titrat bomba din comunicatul DIICOT. În acesta se scria că Iulia Sălăgean a susținut în fața procurorilor că, în perioada 2014-2016, Bodi a obligat-o să se prostitueze în Germania. Liderul grupării era chiar nașul lor de cununie.

Afaceristul neagă vehement acuzația: „Niciodată nu am traficat-o. Iulia nu are declarații sau denunț împotriva mea. Ea a fost chemată în septembrie și a recunoscut că a lucrat din propria inițiativă. Era dansatoare într-un club. Domnul Tâmplaru este nașul copilului nostru. L-am cunoscut în Germania când avea un restaurant. Nu l-am văzut să fie implicat în altfel de afaceri. Iulia a spus că ea nu este și nu dorește să fie considerată parte vătămată în ceea ce mă privește pe mine. Iulia nu m-a denunțat, e martor. Nu pot spune mai multe din anchetă, dar se va vedea”, i-a spus Bodi lui Denise Rifai.

„I-am dat sute de mii de euro, prin transfer bancar. Nu a existat nicio urmă că eu aș fi exploatat-o”, a mai adăugat el.

De asemenea, musculosul Bodi a fost întrebat și dacă i-a cerut Biancăi Drăgușanu să se prostitueze.

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva

„Doamne ferește! Nici nu s-a pus problema de așa ceva! Nu există nici cea mai vagă idee sau discuție despre așa ceva”, a spus Bodi.

Regretă că a divorțat pentru Bianca

Iulia Sălăgean a fost femeia vieții lui, deși a recunoscut că a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu în timp ce erau încă împreună. Totodată, după ce a devenit oficial partenerul Biancăi, Alex Bodi s-a iubit din nou, pe ascuns, cu Iulia.

„Regretați că ați divorțat de prima soție?”, a fost întrebat afaceristul.

„Ca să fiu sincer, posibil că da. Iulia a fost lângă mine în momente în care eram un om foarte greu de stăpânit, eram stresat. Ea, din propria ei inițiativă, și-a vândut salonul ca să mă ajute cu bani. Am trecut prin multe împreună. Ea nu provenea dintr-o familie cu bani.(…) Iulia știa să mă tempereze. Chiar nu am ce să spun rău despre Iulia. Am avut niște contre în 2018, dar au fost mai mult din orgoliu. E o femeie superbă pe care poți să o ai toată viața dacă știi să o prețuiești. M-a făcut să simt anumite chestii”, a declarat Alex Bodi, adăugând că e mama fetiței lui și o respectă foarte mult.