Bomba telenovelei! Liviu Dragnea s-a întors în „cuibușorul de nebunii”. Irina a rămas cu o „zestre” considerabilă

Bomba telenovelei! Liviu Dragnea s-a întors în „cuibușorul de nebunii”. Irina a rămas cu o „zestre” considerabilă
Apropiații lui Liviu Dragnea au ieșit iar cu informații despre relația sentimentală a liderului noului partid și Irina Tănase. Iar printre ele s-a strecurat și una cu adevărat importantă.

În urmă cu vreo două zile am aflat că Liviu Dragnea a descoperit trădarea partenerei, cu care împărțea casa, masa și patul de 8 ani, după ce a pus pe urmele ei un detectiv. Dovezile prezentate l-au convins că Irina l-a cam luat de papagal, luându-i din bani să-i dea amantului, și că în timp ce el se perpelea în pușcărie, ea se bucura de viață cu tânărul Paul.

Bomba telenovelei! Liviu Dragnea s-a întors în „cuibușorul de nebunii”

Ca urmare, Liviu Dragnea a rupt orice legătură cu cea pe care o prezentase întregului partid PSD și pe care o ceruse de nevastă. Orice încercare a acesteia a rămas fără rezultat. Spun apropiații că i-a ignorat Irinei Tănase toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în București, ca să îi dea timp acesteia să părăsească locuinţa.

Așadar, după ce trădătoarea a părăsit „cuibușorul de nebunii”, Liviu Dragnea s-a întors în apartamentul de unde-l ridicaseră polițiștii când l-au dus la penitenciar. Dar unde s-a dus Irina? La mămica acasă, în gazdă, la Paul sau la prietena și asociata ei în firma de mediere pe care o au?

Irina Tănase are un apartament de 260.000 de euro, cumpărat la finalul lui 2019

Când Liviu Dragnea, iubitul oficial, era în închisoare, Irina Tănase și-a cumpărat un super apartament, într-o zonă centrală din sectorul 4. Tânăra abia își luase diploma de mediator în vara lui 2019, iar de Crăciunul din acel an și-a făcut cadou acel apartament. Descoperirea au făcut-o jurnaliștii de la Rise Project care, în timpul anchetei jurnalistice, au și stat de vorbă atunci cu Irina Tănase.

În decembrie 2019, Irina Tănase, scrie Rise Project, a cumpărat un apartament cu suma de 260.000 de euro. Apartamentul e mare, abia renovat, și este situat aproape de Casa Poporului. În zestrea imobiliară a Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov, a publicat aceeași sursă.

Ancheta jurnalistică a demonstrat și că Irina nu avea cum, până la 27 de ani și cu niște venituri modeste de funcționară la stat, să dispună de atâția bani.

Apartamentul de 4 camere, situat la parterul unui bloc vechi de 4 etaje, are 178 mp utili, un garaj de 47 mp, un teren proprietate exclusivă de 250 mp si alți 50 de mp în cota indiviză. Blocul se află în planul doi al unei curții, în fața acestuia aflându-se o altă clădire veche, nerenovată.

Oficial, Irinei îi merge bine

Așadar, lucrurile s-au aranjat, telenovela s-a încheiat cu un final fericit. Liviu Dragnea s-a întors în „cuibușorul de nebunii”, cu celebrul balcon (foto) unde Irina a pregătit o masă pentru Liviu, prietenul lui Codrin Ștefănescu și alte 3-4 persoane, ca să serbeze eliberarea liderului.

Irina Tănase se pare că și-a revenit din șocul despărțirii și-și vede de viață. Și-a reactivat contul de Instagram, a început să posteze fotografii cu ea în care pare fericită.

E posibil ca și afacerea cu cabinetul de mediere să-i meargă din plin. Acum e pe venit nelimitat și fără declarație de venituri, ca atunci când era angajată la stat.

În 2019, Irina Tănase a absolvit un curs de mediator. A făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis imediat după aceea şi un birou de mediator împreună cu o prietenă, și ea angajată cândva la Ministerul Dezvoltării condus de Dragnea.

Iadul, pavat cu de toate

Biroul de mediere este amenajat în zona Piața Victoriei, căci fostei iubite al fostului boss al PSD se pare că îi place să fie apropiată de Palate. Apartamentul de lux, lângă Palatul Parlamentului, cabinetul de mediator, lângă Palatul Victoriei.  Adăugăm în portofoliu, terenurile cu baltă și realizăm că anul 2019 a fost un an excelent pentru Irina Tănase, chiar dacă justiția i-a băgat după gratii iubitul.

Era vreme în care tânăra Irina scria pe Instagram: „Dacă cineva mă întreabă – Ce este Iadul? – i-aș răspunde: distanța dintre două persoane care se iubesc”.