Bomba zilei! Leonardo diCaprio și-a făcut iubită nouă, tot o celebritate

Bomba zilei! Leonardo diCaprio și-a făcut iubită nouă, tot o celebritate
Leonardo DiCaprio nu reușește să fie discret în New York cu noua sa idilă pe care și-ar fi dorită să nu o facă cunoscută din prima.

Dar nici nu se ascunde Leonardo DiCaprio. El are o relație nouă, care îl bucură teribil,  după recenta despărțire de Camila Morrone. Starul din Titanic a ieșit la plimbare duminică seară în New York City. DiCaprio, în vârstă de 47 de ani, s-a îmbrăcat pentru a impresiona în seara respectivă, începându-și seara la Acme, un local „fierbinte” din Noho. Actorul a fost văzut purtând un blazer albastru, adidași albi, o șapcă Yankees și un lanț de aur. A fost însoțit de două prietene.

Apoi s-a îndreptat spre clubul ultra-exclusiv Zero Bond, destinat exclusiv membrilor, aflat după colț, pentru afterparty-ul premierei Amsterdam. Noaptea de duminică a lui DiCaprio în „Marele măr” vine în contextul în care se vorbește că el și Gigi Hadid, 27 de ani, se apropie tot mai mult, ș.i au de fapt o relație, după recenta despărțire a actorului de iubita sa, Camila Morrone.

Leonardo di Caprio și-a făcut iubită nouă

Page Six a relatat în exclusivitate luna aceasta că DiCaprio și Hadid au fost văzuți împreună la o petrecere de la Săptămâna Modei de la New York, organizată de Richie Akiva și Darren Dzienciol, prietenii câștigătorului premiului Oscar, într-un apartament din Soho. „Leo era cu prietenii săi bărbați, iar Gigi era cu prietenele ei modele și stăteau cu toții la o masă”, a declarat publicației un „spion” la vremea respectivă.

Dar nu doar au stat la masă. Cei doi au fost văzuți giugiulindu-se la petrecere, la începutul acestei luni. Iar lucrurile par să se îndrepte în direcția cea bună pentru cei doi, deoarece au fost fotografiați arătând confortabil la petrecerea A-list.

Sursele au împărtășit, de asemenea știrea că DiCaprio și Hadid „iau lucrurile încet” în acest moment și „încep să se cunoască unul pe celălalt”. Hadid a participat la mai multe prezentări în timpul Săptămânii Modei de la New York. „DiCaprio nu este o persoană care intră și iese din relații, a precizat o persoană din interior. El nu sare peste tot să se cupleze. O iau încet”.

DiCaprio  a ieșit doar cu tinere sub 25 de ani

Relația lui DiCaprio cu Hadid vine ca o oarecare surpriză pentru fani, având în vedere istoricul său notoriu de a se întâlni cu femei sub 25 de ani. El a fost aspru criticat după despărțirea de Camilla Marrone, la doar o lună după ce modelul a atins pragul de un sfert de secol.

Morrone, care a început să se întâlnească cu DiCaprio în 2017, când avea doar 20 de ani, a apărat în trecut diferența lor de vârstă de 23 de ani. „Sunt atât de multe relații la Hollywood – și în istoria lumii – în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred doar că oricine ar trebui să poată să se întâlnească cu cine vrea să se întâlnească”, a declarat ea pentru Los Angeles Times în 2019.

Printre alte femei celebre cu care DiCaprio s-a întâlnit de-a lungul anilor se numără Kate Moss, Helena Christensen, Naomi Campbell, Bar Refaeli, Nina Agdal și Gisele Bündchen, cu cea din urmă cu care s-a întâlnit timp de șase ani, până în 2005.

Pe de altă parte, Gigi Hadid s-a despărțit de Zayn Malik timp de aproape șapte ani de relație, în octombrie 2021, după ce acesta ar fi lovit-o pe mama ei, Yolanda Hadid. Cei doi au în comun o fiică de 2 ani, Khai.

Sursa foto: Instagram