Exclusiv. Borcea și Pelinel, cuplul copy-paste. Veți ridica o sprânceană când veți vedea cum s-au afișat

Exclusiv. Borcea și Pelinel, cuplul copy-paste. Veți ridica o sprânceană când veți vedea cum s-au afișat
Cristi Borcea, este de departe unul dintre bărbații momentului care se străduiește din răsputeri să țină timpul în loc și să arate tânăr și frumos. El are să își întrețină imaginea sa de macho, și de tată de mulți copii, alături de o nevastă frumoasă, fost fotomodel, cu care s-a ales după ce i-a furat-o finul lui său.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează de câțiva ani un cuplu stabil, ei având împreună trei copii, un băiat și două fetițe gemene. Dincolo de asta, amândoi sunt extrem de atenți la modul în care arată atunci când apar în public, și nu de puține ori s-a dovedit că se îmbracă practic cu aceleași haine.

Dovadă stă și imaginea de mai jos.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt îmbrăcați în exact aceleași haine. Poartă amândoi bocanci negri, blugi de aceeași culoare foarte strânși pe picior, bluze negre și geci de piele, modelul biker, de asemenea de culoare neagră.

Toată lumea știe că Cristi Borcea apelează constant la esteticieni pentru a se menține în formă și cu un aspect tânăr. Injecțiile cu botox nu sunt un secret sau un tabu pentru el. De asemenea folosește, lucru știut și devenit public, același creme de întinerire și hidratare pe care le are în baie soția sa.

Valentina Pelinel dezvăluie că Borcea îi consumă cremele de față

Acest lucru a fost dezvăluit chiar de soția sa. În vară, Valentina Pelinel a povestit că folosesc aceleași produse de îngrijit și în cazul în care rămâne fără vreo cremă știe cine e vinovatul. „Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe.

Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul. De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina.

Cristi Borcea, obsedat să arate tânăr: își face botox și merge la salon

Pe de altă parte, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea a recunoscut, lunile trecute, că este un împătimit al tratamentelor de îngrijire. Fostul acționar al clubului Dinamo a mărturisit că și-a pus botox pentru prima dată la 35 de ani.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut.

Sursa foto: Instagram