Bordea îl face praf pe prietenul Spike, care i-a furat nevasta. „Mi s-a reconfirmat”

Bordea îl face praf pe prietenul Spike, care i-a furat nevasta. „Mi s-a reconfirmat”
Bârfele momentului în showbiz sunt în jurul triunghiului amoros Bordea -  Spike – Livia. Devine tot mai clar că divorțul actorului de stand up a devenit inevitabil abia după ce legătura dintre cea care îi era încă soție și cel mai bun prieten al său (și cavaler de onoare) a început în secret.

După ce au apărut primele imagini cu Spike și Livia Eftimie (fostă Bordea) sărutându-se pasional în mașină, internetul a luat foc. Fani și  colegi de breaslă ai protagoniștilor s-au simțit datori să comenteze. Inclusiv fostul Andreei Mantea, Cristi Mitrea s-a simțit obligat să intervină. „Să tot ai prieteni precum Spike”, a scris luptătorul într-o postare pe rețelele sociale.

Nemaisuportând, pesemne, presiunea mediatică, Bordea îl face praf pe prietenul Spike, care i-a furat nevasta. Practic, odată asumată relația dintre acum fosta sa soție, Livia, și cel mai bun prieten al familiei, Bordea a înțeles că povestea lor era mult mai veche.

Bordea îl face praf pe prietenul Spike, care i-a furat nevasta

Chiar dacă a mers și el ai departe și chiar dacă a fost curtat de femei interesante după divorț, Cătălin Bordea nu poate trece cu vederea că nevasta i-a fost furată din căminul conjugal de nimeni altul decât cel mai bun prieten al său. „Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împrenă.

Cătălin Bordea își face praf cel mai bun prieten. Ani de zile Spike i-a fost alături, apoi i-a furat nevasta

Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a postat Cătălin Bordea pe rețelele sociale, arătând nu numai că a divorțat de nevasta infidelă, dar că a terminat-o și cu cel mai bun prieten al său de ani de zile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bordea (@bordeacatalin)

E interesant de amintit o postare mai veche a lui Bordea,. din perioada în care era în America Express. A fost premoniție sau a autoironie, rămânăesă își răspundă fiecare. Scria, în spirit de glumă, că se însoară și fuge cu „domnișorul de onoare”. Livia i-a luat-o înainte.

Cum i-a furat Spike nevasta prietenului Bordea

Cătălin și Livia Bodea păreau inseparabili până anul acesta când, brusc, și-au dat seama că nu se mai pot înțelege și au divorțat. Erau căsătoriți de patru ani. La nunta lor, din 2019, cei mai buni prieteni le-au fost alături: Spike a fost cavalerul de onoare al lui Cătălin Bordea, în timp ce iubita sa, Simona Maican, ce era cea mai bună prietenă a Liviei, i-a fost acesteia domnișoară de onoare.

Inevitabilul pare că s-a produs în 2021, după ce Livia s-a angajat  ca PR la casa de discuri cu care se află sub contract Spike. Nu se știe exact momentul primului lor sărut, dar a fost, ambii au tras de relațiile în acre se aflau, până nu s-a mai putut. Mai la începutul acestui an Spike s-a despărțit de iubita sa cu care avea o relație îndelungată. Apoi Bordea și Livia au anunțat divorțul, pe motiv că nu mai mergea relația.

După tot circul mediatic de ieri, Bordea a postat o imagine replică la adresa celor care i-au înșelat încrederea.

Povestea dintre Livia Eftimie și Paul Mărăcine (numele lui Spike din cartea de identitate) a avansat și a ieșit la iveală cu un sărut prelungit, în Herăstrău, unde cei doi amorezi au fost surprinși de paparazzi.

Gurile rele spun că ultimele piese ale lui Spike îi erau, de fapt, dedicate Liviei, fosta soție a lui Cătălin Bordea

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a fost declarația lui Spike, după ce imaginile pasionale au devenit publice.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre