Șocant! Ce a făcut Boseman-Pantera neagră cu doar câteva luni înainte să moară

Șocant! Ce a făcut Boseman-Pantera neagră cu doar câteva luni înainte să moară
Chadwick Boseman s-a căsătorit cu doar câteva luni înainte de deces. Se zvonește că actorul s-a logodit cu cântăreața Taylor Simone Ledward din octombrie 2019. Nu este clar momentul în care cei doi s-au căsătorit, dar se pare că s-au iubit profund, în ciuda păstrării detaliilor din viața lor, extrem de private.

În cadrul premiilor NAACP Image din martie 2019, Boseman a fost observat sărutând-o pe Ledward înainte de a accepta premiul pentru un actor de excepție, după portretizarea lui T’Challa în filmul Marvel „Black Panther”.

În discursul său de acceptare, el a spus: „Simone, ești cu mine în fiecare zi. Trebuie să recunosc chiar acum. Te iubesc”

Zvonurile spun că Chadwick Boseman avea o relație din 2015

Cu câțiva ani înainte, se zvonea că Boseman și Ledward formează un cuplu din 2015. În 2016, Boseman a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III. Cu toate acestea, el a continuat să filmeze filmele sale de succes „în timpul și între nenumărate intervenții chirurgicale și chimioterapie” în ultimii patru ani, potrivit unui comunicat lansat de familia sa.

Ledward a fost o figură prezentă în viața sa și a fost alături de Boseman la evenimentele pe covorul roșu, spectacole și premiere. Ultima lor apariție publică la un eveniment major a fost în februarie, la 69-a All-Star Game NBA. Au fost văzuți plecând împreună.

A trecut pe lumea cealaltă cu soția și familia alături

Ledward a absolvit Universitatea Politehnică de Stat din California în anul 2014, unde s-a ocupat cu studiile în industria muzicală. A fost membră a trupei de jazz a școlii.

Boseman a murit vineri, pe 28 august, la vârsta de 43 de ani. Cancerul său a progresat până la stadiul IV.

„El a murit în casa sa, cu soția și familia alături de el”, se arată în declarația publicată de familia lui Boseman.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp