Brad Pitt s-a reinventat după divorțul de Angelina Jolie. Iată ce a ieșit din mâinile lui

Brad Pitt s-a reinventat după divorțul de Angelina Jolie. Iată ce a ieșit din mâinile lui
Brad Pitt nu se lasă și reușește să facă lucruri cu adevărat formidabile. Iată cu ce se ocupă actorul de când a divorțat.

Despărțirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a fost dureroasă pentru ambii parteneri. Cei doi au căutat să găsească soluții pentru a scăpa de durere.

Brad Pitt și-a descoperit un hobby extraordinar de la divorțul de Angelina Jolie. Iată ce a ieșit din mâinile lui

După ce mariajul dintre el și Angela Jolie a rămas doar o amintire, Brad Pitt și-a vărsat năduful în sculptură. Celebrul actor a reușit să-i surprindă pe toți cu talentul pe care îl are, iar recent nouă lucrări urmează să fie expuse la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, din Finlanda. Expoziția poartă numele de „We”, iar iubitorii de artă o pot admira până pe 15 ianuarie 2023.

Cum arată prima sculptură

La expoziție va fi expusă prima sculptură a lui Brad Pitt, realizată în anul 2017, e vorba de o casă din scoarță de copac, în miniatură, care are doar 45 de centimetri, denumită „House A Go Go”. De asemenea, Pitt va expune și o sculptură în formă de casă turnată în silicon transparent cu urme de gloanțe.

„S-a născut din ceea ce eu numesc un <<inventar radical al sinelui>>”

„Pentru mine este vorba despre auto reflecție… S-a născut din ceea ce eu numesc un „inventar radical al sinelui”. Și devin cu adevărat brutal de sincer cu mine și ținând cont de cei pe care poate i-am rănit și de momentele în care tocmai am greșit”, a mărturisit Brad Pitt într-o declarație trimisă prin e-mail către The Art Newspaper, spune Antena 3. Operele de artă ale lui Brad Pitt vor fi expuse alături de cele ale muzicianului Nick Cave și ale artistului Thomas Houseago.

Și-a luat conac de 40 milioane de dolari

Brad Pitt trăiește ca un împărat și recent și-a cumpărat și un conac deosebit, pentru care a plătit 40 de milioane de dolari. Vila este ridicată pe stânci, pe Coasta Centrală a Californiei și a fost construită cu mai mult de 100 de ani în urmă, primul proprietar fiind un celebru scriitor american.

Sursă foto: click