Modelul în vârstă de 27 de ani, care este deja mama unui fiu de șapte ani, Emil, ar vrea să continue relația cu actorul și să fie una pe termen lung. Pe de altă parte, Brad Pitt, care este de asemenea tată, ar fi „asigurat-o” pe Poturalski că nu este doar o aventură de o vară și „s-a angajat pe termen lung”.

Câștigătoarul premiului Oscar consideră deja că frumoasa nemțoaică ar putea fi o alegere bună pentru el, deoarece este tânără și nu există niciun motiv pentru care nu ar putea să își trăiască viața așa cum vrea. Cu toate acestea, încă nu și-au confirmat oficial relația.

În prezent, Pitt este implicat într-o bătălie tensionată de custodie cu fosta sa soție, Angelina Jolie. În timp ce modelul este încă căsătorit și se spune că cei doi au o relație deschisă.

Nicole ignoră răutățile din mediul online

Anterior, Nicole a discutat despre răutățile din online și despre comentariile „grosolane și triste” cu privire la relația ei cu Brad Pitt. Modelul a postat pe Instagram o fotografie în care și-a arătat silueta senzațională, ignorând criticile negative.

Nicole a optat pentru un aspect confortabil, cu o pereche de pantaloni de jogging colorați. Pozând cu o mână în buzunar, Nicole a descris postarea cu „Hei marți, ce se întâmplă azi?”. Nicole s-a urcat apoi în mașină, purtând plasturi sub pleoape, în timp ce a afirmat că „chiar are nevoie de acești plasturi astăzi”.

În loc de „Răzvan și Dani” ne vom trezi „Cu capu-n zori” cu Gabi și Liza

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri