Bravo, Zanni! Publicul te-a îndrăgit și ți-a dat 250.000 de lei

Bravo, Zanni! Publicul te-a îndrăgit și ți-a dat 250.000 de lei
Băiatul cu 100 de tatuaje și părul în două culori este campion. A făcut eforturi uriașe, iar publicul l-a îndrăgit pentru îndârjirea lui. Publicul l-a votat, iar simpaticul cântăteț a luat 250.000 de lei, marele premiu de la Survivor România 2021.

A crescut la orfelinat după ce a fost abandonat de mama sa. Dar băiatul a învățat să supraviețuiască și să facă ceva cu viața lui. Cântă, știe să gătească și este un luptător. Zanni are acum bani să își cumpere o casă a lui.

Zanni a făcut eforturi uriașe la Survivor România 2021

Bravo, Zanni! Publicul te-a îndrăgit și ți-a dat 250.000 de lei

Zanni a plecat acasă cu 50.000 de euro, marele premiu de la Survivor România 2021! Publicul a votat ca tânărul tatuat, dar neînfricat, să câștige o competiție foarte dură.

Sâmbătă seară (10 iulie), a avut loc finala show-ului Survivor România 2021. Zanni este câștigătorul marelui premiu de 250.000 de lei. Fanii îndrăgitului show au urmărit cu interes evoluția concurenților în competiția dură din Republica Dominicană. Milioane de români au așteptat cu sufletul la gură să afle cine este câștigătorul marelui premiu.

”Zannidache vă iubește și vă mulțumește din tot sufletul  Doar cu ajutorul vostru a ajuns să fie Supraviețuitorul!!!! A demonstrat că nici o luptă nu trebuie privită superficial. A demonstrat că trebuie să dai tot ca să ai pretenții la tot. Nimic nu este imposibil atunci când ai un vis și dorința clocotește. A demonstrat că are toate calitățile unui adevărat campion. Zannidache campion !!!!!!!”, a scris tânărul de 23 de ani pe contul său de Instagram.

Concurentul a dat dovadă de o extraordinară determinară și un psihic de oțel. A făcut față tuturor provocărilor și dificultăților la care a fost supus în jungla din Republica Dominicană.

Publicul a votat ca tânărul tatuat, dar neînfricat, să câștige o competiție foarte dură

Reacția lui Zanii când a aflat că  a câștigat

„De emoții, am transpirat. E foarte greu trofeul. Mă simt foarte bine. Recunosc că am simți oamenii foarte aproape de mine. Au fost emoții de bucurie și au fost foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința. Dar o veți vedea în energia mea. Vă mulțumesc nu că ați pierdut timpul, ci că l-ați câștigat alături de mine!”, a fost primul mesaj transmis de faimosul Zanni după ce a luat trofeul Survivor România 2021.

În finala competiției din Republica Dominicană s-au calificat: Marius Crăciun și Andrei Dascălu, însă doar Zanni și Andrei Dascălu au intrat în marea finală.

Ce va face Zanni cu banii

Cu suma de 50.000 de euro, Zanni a anunțat că își va cumpăra un apartament. Tânărul artist a dezvăluit în finala Survivor România 2021 că vrea să se mute din cămin și să își cumpere propriul apartament. „Când o să mă culc seara în propriul apartament, o să mă gândesc la toți cei de acasă. Deja îmi imaginez cum o să intru în propriul apartament, cum o să-l mobilez…”, a spus Zanni.

Tânărul Zannidache Edmond Hubert are o poveste de viață impresionantă. A crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere. S-a ridicat prin propriile puteri și multă voință. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului. Are peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

Învățat cu greul încă de mic, a îndurat pedepse crunte în viața de orfelinat. Însă fiecare obstacol întâmpinat l-a pregătit pentru ceea ce avea să trăiască mai târziu.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit tânărul.

De când a apărut la Chefi la cuțite, Zanni s-a ales cu milioane de vizualizări ale videoclipurile în care a apărut.


Cine este ”tatuatul” de la Chefi la cuțite?  Florin Dumitrescu l-a luat în echipa sa

Zannidache de la Survivor, povești horror din orfelinat: „Eram ca un animal”

Recomandarile noastre