Breaking. Alexandru Arșinel, internat de urgență. Cât va mai rezista îndrăgitul actor

Breaking. Alexandru Arșinel, internat de urgență. Cât va mai rezista îndrăgitul actor
Alexandru Arșinel trece din nou prin momente cumplite. După ce în august a ajuns de la azilul unde era internat la spital, istoria se repetă.

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu actorul în aceste momente.

Alexandru Arșinel, internat de urgență. Cât va mai rezista îndrăgitul actor

Potrivit informațiilor oferite de Spynews, Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital. Jurnaliștii publicației au postat și o fotografie cu unul dintre fiii vedetei, Bogdan, care este alături de actor în aceste momente grele. Deocamdată familia nu a dat nici o informație privind starea de sănătatea a vedetei.

Cu doar o lună în urmă a fost internat la spitalul Fundeni

El a ajuns la Fundeni cu o infecție foarte puternică, iar medicii i-au aplicat o terapie antibiotică amplă. A scăpat de cea mai mare cumpănă, dar medicii spun că nici acum pericolul nu a trecut. “A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, au spus sursele cu ceva timp în urmă.

„Copiilor le-a fost rușine să-l ducă din nou la azilul de bătrâni”

Cu ceva timp în urmă, sursele declarau pentru Ego că cei doi băieți ai artistului nu-l vor mai duce la azilul de bătrâni, știind că acolo nu a fost tratat așa cum ar fi meritat. ”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună.

Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au spus sursele.

Sursă foto: spynews