Breaking news! Primele imagini video cu George Burcea în filmul lui Tim Burton, Familia Adams – Exclusiv

Breaking news! Primele imagini video cu George Burcea în filmul lui Tim Burton, Familia Adams – Exclusiv
Vara aceasta, fostul soț al Andreei Bălan a dezvăluit că a ajuns aproape de mirajul de la Hollywood. El a fost cooptat să joace în mini-serialul lui Tim Burton, „Wednesday”. Azi putem vedea primele imagini video cu actorul român, din film.

În luna iunie, George Burcea a terminat filmările la serialul regizat de cebrul Tim Burton. Ulterior,  filmul a intrat în post producție, iar acum au apărut și primele imagini cu George Burcea în filmul lui Tim Burton, Familia Adams.

Fostul soț al Andreei Bălan a interpretat rolul Lurch în serialul „Wednesday”, noua producție Netflix care explorează aventurile familiei Addams. Reprezentanții show-ului au publicat lunile trecute primele imagini cu actorul, care este de nerecunoscut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Lurch este un personaj fictiv creat de caricaturistul american Charles Addams ca servitor al familiei Addams.  În cadrul producției „Wednesday”, Burcea a jucat alături de nume mari ale industriei cinematografice, precum Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman.

„Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou. (…) Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set”, a spus George Burcea, recent, pentru Fanatik.

George Burcea, emoționat: „Mi se pare ireal!”

Joi după-amiaza, actorul a dezvăluit primele imagini video din serialul care urmează să fie lansat în data de 23 noiembrie. „Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale.

Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a scris George Burcea alături de un clip scurt în care apare, conducând o mașină.

Sursa foto: Instagram