Actrița, acum în vârstă de 57 de ani, nu și-a putut înfrâna dragostea pentru soțul său Mattia Dessi, 41 de ani, în timpul unei plimbări printr-un parc, sâmbătă, 26 septembrie.

Daneza blondă a dus-o și pe fiica ei de doi ani, Frida, la o plimbare cu bicicleta prin cartier.

Brigitte purta o jachetă albă, cu pantaloni de aceeași culoare, cu un top gri, asortat chiar și cu masca lăsată în jurul gâtului atunci când pedala pe bicicletă. În spate purta un rucsăcel albastru închis, cu lucruri necesare copilului. Un alt lucru care o scotea în evidență erau cerceii mari și rotunzi de aur.

Frida, în scăunelul ei special, era îmbrăcată în roz, asortată cu o casca roz.

Ce a făcut ca să mai aibă un copil la 54 de ani

Brigitte, faimoasă pentru înălţimea sa de 1,85m, a trăit o înfocată poveste de dragoste cu Sylvester Stalone, actor care a făcut-o faimoasă și cu care s-a căsătorit în 1985. Au jucat împreună în „Rocky IV”, „Red Sonja” şi „Cobra”. Însă, în 1987, s-au despărțit. Din anul 2006, Brigitte este căsătorită cu producătorul italian de televiziune Mattia Dessi.

Actrița era deja mamă a patru băieți din căsătoriile anterioare. Așa că într-o zi și-a dorit să aibă un copil și cu Mattia. Și l-a făcut 12 ani mai târziu după nuntă, când împlinise 54 de ani.  Brigitte a povestit într-un interviu pentru The Guardian cum a putut să-și nască fiica la acea vârstă, iar dezvăluirea a uimit multe femei.

Vedeta de la Hollywood a mărturisit că a devenit pentru a cincia oară mamă la 54 de ani datorită deciziei ei preventive de a-și îngheța ovulele la 40 de ani.

„Dacă nu doriți să utilizați ovule de la donatoare, trebuie să vă păstrați propriile ovule la o vârstă rezonabilă pentru a exista posibilitatea”, a explicat ea fanilor de pe pagina ei de socializare la scurt timp după ce a născut-o pe micuța Frida.

De asemenea, ea a vorbit în interviul pentru ziarul englez despre experiența de a avea un copil la o vârstă nu tocmai tânără.

„Am fost întotdeauna sigură că vreau să o fac. Cineva trebuie să câștige la loterie. Dar cu siguranță nu a fost ușor. Ai o mulțime de medicamente. Este foarte scump. Hormonii vor face diferite lucruri diferitelor femei … mereu crezi că vei rămâne însărcinată, dar de cele mai multe ori vine apelul telefonic și vestea este: Îmi pare rău. Atunci este devastator. Partenerul cu care ești trebuie să fie la fel de mult implicat ca tine, cu excepția cazului în care ești o femeie care dorește să aibă un copil pe cont propriu. Trebuie să rămâi realist și, dacă ești mai bătrână, trebuie să știi că șansele sunt împotriva ta”, a spus Brigitte Nielsen.

Foto: DailyMail și Instagram

 

De ce se ceartă Anamaria Prodan cu nevestele fotbaliștilor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp