Brigitte Pastramă a dat în mintea divelor digitale. S-a apucat de „unboxing” – Exclusiv

Brigitte Pastramă a dat în mintea divelor digitale. S-a apucat de „unboxing” – Exclusiv
De la marea împăcare cu soțul ei, Brigitte Pastramă își ține în priză comunitatea de fani online, încercând să îi convingă despre noua ei viață fericită alături de bărbatul care i-a devenit soț acum trei ani.

Așa cum a dezvăluit Florin Pastramă, s-a dat peste cap pentru a-și ferici consoarta cu o mașină de peste 110.000 de euro, pe care și-o dorea nespus. A reușit să îi dea cheile cu șase luni înainte de termenul preconizat.

Brigitte Pastramă dă de înțeles că e o răsfățată a sorții și a soțului ei, Florin Pastramă. Asemeni Biancăi Drăgușanu care, episodic, face paradă de hainele și accesoriile scumpe pe care și le achiziționează, dezvăluind inclusiv facturile pentru ca toată lumea să poată vedea prețul plătit pe ele, Brigitte Pastramă vrea și ea să fie în trend cu lumea mondenă. Ca atare face „unboxing” ori de câte ori își mai cumpără câte ceva.

Brigitte Pastramă face „unboxing” pe Instagram cu ultimele achiziții

Ultima noutate, după ce s-a ales cu mașină nouă de culoarea baby blue, Brigitte Pastramă are acum și pantofi noi cu tocuri geometrice, asortați. Aceștia sunt din PVC, au cristale pe ele și un preț pe măsură: aproape 900 de euro perechea.

Vedeta a postat mai multe clipuri care țin fanii cu sufletul la gură pentru a vedea ce scoate diva din cele două cutii de carton care ambalau frumos cele două perechi frumoase de pantofi eleganți.

Probabil pentru că nu s-a putut decide care îi plac mai mult, și cum, pentru familia ei, banii nu sunt o problemă, Brigitte a ales două perechi de pantofi de la Amina Muaddi. Unii sunt negru transparent, ceilalți albastru cu cristale, în ton cu noua mașină.

Amina Muaddi o încalță pe Brigitte dar și pe Kim Kardashian

Amina Muaddi este un designer de modă și de pantofi de origine iordaniano-română. S-a născut în România, a locuit în Iordania o perioadă, apoi din nou în România, iar în final s-a stabilit în Italia, unde a și cunoscut succesul la nivel internațional.

Amina Muaddi este o creatoare de pantofi care numără printre cliente vedete precum Kim Kardashian, Dua Lipa, Rihanna, Kylie Jenner. Ilinca Vandici, Cristina Ich, Brigitte Pastramă și multe alte celebrități autohtone iubesc pur și simplu pantofii creați de ea.

Sursa foto / video: Insragram