Brigitte Pastramă face un adevărat tur de forță, în pat, după ce s-a împăcat cu soțul ei. Imagini intime – Exclusiv

Brigitte Pastramă face un adevărat tur de forță, în pat, după ce s-a împăcat cu soțul ei. Imagini intime – Exclusiv
Nebănuite sunt căile dragostei, se spune, iar Brigitte Pastramă vrea să o dovedească. Face un adevărat tur de forță, în pat și s-a și filmat, ca să se laude.

După ce a decis că îi mai dă o șansă soțului, cel pe care-l acuza de fapte violente asupra ei, Brigitte Pastramă pare că vrea să convingă pe toată lumea cât de mare poate fi dragostea. Pare că, în cazul ei, lumina divină i s-a arătat și a decis să rămână alături de cel de care s-a unit în fața lui Dumnezeu. Asta după ce, săptămâni la rând, a bombardat internetul cu citate biblice.

Ba mai mult, acum fix o lună, Brigitte și Florin Pastramă au fost vedetele unui show incredibil, în care s-au înjurat și s-au agresat în plină stradă. Imaginile, filmate dintr-o clădire de birouri surprind altercația, și vorbele grele pe care bărbatul i l aruncă femeii. Florin Pastramă urlă către încă soția sa, Brigitte: „Vino-încoace! F***-ți morții mă-tii! Dar treci, ***, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace”.

„Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte  Pastramă, potrivit click.ro. De altfel, bruneta a recunoscut că bărbatul ei este violent. „Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, spunea Brigitte în urmă cu ceva timp.

Brigitte Pastramă, tur de forță în dormitorul conjugal. Vrea să știe toți cât de mult iubește

De câteva zile, Brigitte a revenit în brațele bărbatului ei, cu familia lui alături, menționând că soacra îi. Ca o mamă, iar cumnatul, frate.  Cu credință, timișoreanca a trecut peste etapele violente de care a avut parte în trecut din partea lui Florin Pastramă, și s-a îndrăgostit din nou de el, umplând internetul cu imagini cu ei împreună dar și cu familia bărbatului, semn că aceasta a intervenit activ în aplanarea scandalului dintre cei doi soți.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Brigitte face un adevărat tur de forță și în domnitorul conjugal și, pe cât d rezervată era înainte de a anunța despărțirea de bărbatul ei Pastramă, acum  e fix invers și le arată fanilor ei, de-a dreptul, imagini intime. Brigitte s-a filmat în pat, dezbrăcată, alături de Florin Pastramă. Ba mai mult i-a scris „I love you so much” (n.r. trad. – Te iubesc atât de mult) peste imaginile în care l-a surprins pe acesta cum o ține și o atinge, tandru, pe picioare.

Sursa foto / video: Instagram