Brigitte Pastramă, amintiri dureroase din căsătoria cu tatăl fetiței sale. „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu”

Brigitte Pastramă, amintiri dureroase din căsătoria cu tatăl fetiței sale. „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu”
Toată lumea o știe drept o femeie puternică și plină de energie, dar cu greu ar fi putut rezista cineva la un asemenea tratament. Ce a povestit Brigitte Pastramă e cumplit.

L-a iubit pe Ovidiu Torj, tatăl fetiței sale, dar a fost la un pas să fie distrusă de acesta. Iată prin ce a trecut Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, amintiri dureroase din căsătoria cu tatăl fetiței sale. „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu”

Scandalurile cu Florin Pastramă sunt nimic pe lângă drama pe care a trăit-o Brigitte în timpul căsătoriei cu tatăl Sarei, fetița sa. Bruneta a povestit totul în cadrul podcastului moderat de Liviu Chiriță. Susține că a fost doar la un pas să fie omorâtă de propriul soț. I-a fost totdeauna frică de el, dar la un moment dat a înfrânt teama și a fugit cât mai departe de el.

„Ăsta o să mă dea cu capul și o să mor”

„Am pus apă în cadă și din greșeală m-am culcat. A venit vecina de jos, stăteam la bloc. A sunat la sonerie și a răspuns soțul meu: „Bă, nu te mai las să faci baie, că uite, ai inundat”. Și eu am zis -eram foarte tare în gură- „Nu-mi zici tu mie ce să fac!”. Mamă, și a tăbărât pe mine, a început să mă bată. Mă bătea 1/1. La un moment dat nici nu l-am mai văzut cum era el.

Am văzut un om cu ochii roșii, l-am văzut altfel pe soțul meu de atunci, pe tatăl Sarei. A început să mă bată că i-am răspuns obraznic. El, trezit din somn, buimac, m-a bătut foarte tare. În momentul acela m-am gândit, aveam un calorifer în spate, care era de fontă, știi cum sunt caloriferele alea de fontă foarte ascuțite? Și cum mă împingea acolo, „Ăsta o să mă dea cu capul și o să mor”, m-am gândit eu, în sinea mea. Cu o noapte înainte sau două am visat că m-a omorât. Mamă, și m-am gândit: „Se întâmplă visul”.

„Ce ți-am făcut? Nu mi-am dat seama. A zis că ceva i-a întunecat mintea”

În momentul acela am început să zic „Tatăl Nostru” în gând și după ce am terminat de zis i-am spus „Iartă-mă!”.

Eu eram o persoană mândră la vremea aceea, nu aș fi zis niciodată eu lucrul asta, de la mine. „Iartă-mă, nu mai fac, am greșit, te iubesc”. Am zis cuvintele astea și în momentul în care le-a auzit a început să se retragă și deodată a zis „Ce ți-am făcut? Nu mi-am dat seama”. A zis că ceva i-a întunecat mintea, a declarat vedeta.

„În momentul în care am ales să fug m-am gândit ca la 18 ani fetița mea să aibă o explicație, să pot să-i dau o explicație”

Într-un final, și-a luat inima în dinți și a fugit, ascuzându-se pentru o perioadă la o prietenă, pentru ca bărbatul să nu-i poată da de urmă. „În momentul acela am fugit din casa aceea. Nu m-am mai întors niciodată acolo. Mi-am dat seama că puteam să îmi pierd viața. Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu.

M-a luat o prietenă acasă la ea și m-a ascuns, pentru că soțul meu era un om faimos, interlop, tatăl Sarei, cunoscut în Timișoara. În momentul în care am ales să fug m-am gândit ca la 18 ani fetița mea să aibă o explicație, să pot să-i dau o explicație, de ce am fugit, nu să mă viziteze la mormânt cu o floare.”, a povestit, îngrozită, Brigitte Pastramă.