Brigitte Pastramă pune cărțile pe masă. „Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat…”

Brigitte Pastramă pune cărțile pe masă. „Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat…”
După ce s-a certat și s-a împăcat de nenumărate ori cu Florin, Brigitte Pastramă pare că s-a liniștit definitiv.

Brunetei i-a venit mintea la cap și i-a făcut soțului o declarație de dragoste siropoasă, dar și câteva promisiuni.

Brigitte Pastramă pune cărțile pe masă. „Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat…”

Brigitte și Florin Pastramă sunt mai bine ca niciodată și par să fi uitat toate problemele din trecut. Cei doi au lăsat trecutul în spate și sunt convinși că de acum încolo vor avea o viață frumoasă și liniștită, așa cum și-au dorit dintotdeauna. Bruneta a mărturisit că nu mai dorește să-și umilească niciodată bărbatul, pentru că nu merită așa ceva și nu e normal să sufere. Așa că i-a scris un mesaj plin de dragoste.

„Domnul Iisus pe care îl iubesc merită să nu îl fac de rușine”

„Îmi pare rău, Florin. Îți promit că nu o să te mai umilesc niciodată. Asta nu pentru că vreunul dintre acei oameni care m-au judecat merită lucrul ăsta, ci pentru că Domnul Iisus pe care îl iubesc merită să nu îl fac de rușine. Pentru că nu vreau eu să mai sufăr, pentru că am suferit, pentru că nu meriți să mă comport așa. Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antenastars.

Prin ce nenorocire a trecut alături de tatăl fetiței sale

Invitată în podcastul moderat de Liviu Chiriță, bruneta a vorbit de drama trăită alături de tatăl fetiței sale, când a fost la un pas să fie omorâtă.

„Am pus apă în cadă și din greșeală m-am culcat. A venit vecina de jos, stăteam la bloc. A sunat la sonerie și a răspuns soțul meu: „Bă, nu te mai las să faci baie, că uite, ai inundat”. Și eu am zis -eram foarte tare în gură- „Nu-mi zici tu mie ce să fac!”. Mamă, și a tăbărât pe mine, a început să mă bată. Mă bătea 1/1. La un moment dat nici nu l-am mai văzut cum era el.

Am văzut un om cu ochii roșii, l-am văzut altfel pe soțul meu de atunci, pe tatăl Sarei. A început să mă bată că i-am răspuns obraznic. El, trezit din somn, buimac, m-a bătut foarte tare. În momentul acela m-am gândit, aveam un calorifer în spate, care era de fontă, știi cum sunt caloriferele alea de fontă foarte ascuțite? Și cum mă împingea acolo,

„Ăsta o să mă dea cu capul și o să mor”, m-am gândit eu, în sinea mea. Cu o noapte înainte sau două am visat că m-a omorât. Mamă, și m-am gândit: „Se întâmplă visul”.

„Ce ți-am făcut? Nu mi-am dat seama. A zis că ceva i-a întunecat mintea”

În momentul acela am început să zic „Tatăl Nostru” în gând și după ce am terminat de zis i-am spus „Iartă-mă!”. (…) Am zis cuvintele astea și în momentul în care le-a auzit a început să se retragă și deodată a zis „Ce ți-am făcut? Nu mi-am dat seama”. A zis că ceva i-a întunecat mintea”, a declarat vedeta.