Brigitte Pastramă s-a împăcat cu soacra. Și cu Florin, cu care spune că are planuri

Brigitte Pastramă s-a împăcat cu soacra. Și cu Florin, cu care spune că are planuri
După o perioadă în care a fost despărțită de Florin, Brigitte Pastramă s-a împăcat și cu soțul și cu soacra. Spune că are și planuri mari cu Florin.

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat foarte tare, din cauza banilor. Mai precis, pentru că nu și-a administrat bine afacerile, Florin Pastramă s-ar fi ales cu o poprire pe conturi, pusă de autoritățile fiscale, iar măsura a afectat inclusiv contul comun în care se aflau câteva zeci de mii de euro, banii lui Brigitte. 

După acel incident, cei doi soți au decis să se separe, până ar urma să își facă ordine afaceri. Între timp, Brigitte Pastramă s-a împăcat și cu Florin, dar și cu soacra ei. Florin și Briggite sunt căsătoriți din 2019, iar certurile dintre ei au fost la ordinea zilei. Totuși, de fiecare dată au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. 

Brigitte Pastramă s-a împăcat cu soacra. Ea și Florin își doresc un copil 

Ultima noutate în viața lui Brigitte este faptul că s-a împăcat și cu soacra, nu numai cu Florin. Se pare că cele două au reușit să ajungă la un compromis, după cum a declarat chiar Brigitte. „A zis așa: «Promite-mi că, de acum înainte, vei fi alături de Florin, că are nevoie de tine și că nu îl mai umilești», că ei consideră că eu îl umilesc. 

Și i-am promis lucrurile astea și a zis: «Te rog eu mult de tot, dacă nu îți răspunde, fă cumva să vorbești cu el, că te iubește foarte mult și mă doare sufletul. E fiul meu, e copilul meu și eu îl vreau fericit, că nu știu ce o să fie cu mine. Dar, promite-mi că o să fii alături de Florin»”, a declarat Brigitte Pastramă. 

Mai mult de atât, cei doi își doresc să devină și părinți în viitorul apropiat. Brigitte mai are doi copii din două căsătorii diferite, pe Robert și Sara. Bruneta este hotărâtă să facă și cel de-al treilea copil, cu Florin. În 2019, imediat după nuntă, Brigitte a suferit un avort spontan, însă Florin i-a fost alături și au depășit momentul împreună. 

Foto: Instagram

Prințul Harry a făcut terapie pentru traumă. S-a întâmplat în direct, la Oprah. VIDEO

Recomandarile noastre