Brigitte și Florin Pastramă au plecat în vacanță și s-au apucat de stresat turiștii. Amuzant e că ei nici nu realizează – Exclusiv

Brigitte și Florin Pastramă au plecat în vacanță și s-au apucat de stresat turiștii. Amuzant e că ei nici nu realizează – Exclusiv
După marea împăcare și reafirmarea dragostei nețărmurite dintre ei, Brigitte și Florin Pastramă au decis să exploreze alte meleaguri. Unele care le sunt destul de cunoscute.

Brigitte și Florin Pastramă au plecat vacanță în familie cu fiica vedetei. Ei au ajuns la malul mării, la Mamaia, unde vedeta este răsfățată de soțul ei. Ca să îi intre în grații după despărțire, Florin Pastramă se dă peste cap să fie soțul perfect. El i-a cumpărat „frumoasei sale soții”, după cum s-a exprimat, un Porsche albastru în valoare de peste 100.000 de euro, reușind să îi dea cheile mașinii cu șase luni mai repede decât au estimat cei de la showroom că e posibil. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută. În weekend, familia a împachetat bagajele și a plecat la mare.

Brigitte și Florin Pastramă stresează oamenii în vacanță

Brigitte Pastramă a luat-o cu ea în vacanța la malul mării și pe fiica ei, Sara Torj, născută din antepenultima căsătorie a vedetei. Tânăra e o adolescentă de 16 ani, mare amatoare de manele, după cum se observă din postările ei pe rețelele de socializare. Totuși ea e mult mai rezervată în postări comparativ cu mama ei.

Brigitte Pastramă ține să le arate tuturor urmăritorilor ei cât de mult și de bine se distrează, cum e de răsfățată de soț.

Imediat ce a ajuns la mare a filmat și a pus pe internet, masa opulentă de la restaurantul unde pe ea și fiica ei le-a dus Florin Pastramă. Brigitte însă nu s-a mulțumit să își filmeze bucatele din farfurie și companionii de la masă, ci a început să filmeze lung și în restaurant, fără să se gândească măcar îi întrebe pe ceilalți clienți dacă doresc să apară pe contul ei de instagram.

De altfel, și din alte vacanțe Brigitte a făcut la fel, stresând, până la urmă, lumea din jur, care nu e la fel de dornică precum ea să fie vedetă pe rețelele sociale.

Sursa foto / video: Instagram