Britney Spears nu-și mai vede copiii. Fostul soț face dezvăluiri: „Am văzut lucruri în casa ei care ne-au făcut să ne simțim inconfortabil”

Britney Spears nu-și mai vede copiii. Fostul soț face dezvăluiri: „Am văzut lucruri în casa ei care ne-au făcut să ne simțim inconfortabil”
Fostul soț al lui Briteny Spears- cu care împarte doi băieți, Jayden și Sean - a acordat un interviu amplu pentru DailyMail, părți din el urmând să fie difuzat săptămâna viitoare. Pentru început, Kevin Federline spune că fiii lor aleg în mod deliberat să o evite pe Britney.

Kevin Federline a făcut declarații dure despre relația lui Britney Spears cu cei doi fii ai lor. „Băieții nu vor să o vadă în acest moment… din nenumărate motive”, a declarat fostul soț al starului american.

„Băieții au decis să nu se vadă cu ea în acest moment. Au trecut câteva luni de când nu s-au mai văzut. Au luat decizia de a nu merge la nunta ei”, a mai spus fostul soț. Acesta dezvăluie că relația dintre ea și copiii ei s-a ruinat total în momentul în care Britney a ieșit de sub tutelă și a început să posteze poze nud și clipuri provocatoare pe Instagram.

De asemenea, Federline mai spune în cadrul interviului că Jamie Spears, criticata soră a lui Britney, „i-a salvat viața”, dar și că l-ar primi cu plăcere pe bunicul lor înapoi în viața lui și a copiilor, în ciuda dramei care a avut loc între ei în ultima vreme.

Cireașa de pe tort, fostul a mai spus că în timp ce băieții o vizitau pe Britney au văzut lucruri care i-au făcut să se simtă foarte inconfortabil, însă refuză să intre în detalii.

Reacția lui Briteny nu a întârziat să apară:

Interviul a atins o coardă foarte sensibilă lui Britney Spears care face eforturi mari pentru a-și pune din nou viața pe roate.

„Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei … După cum știm cu toții, creșterea băieților adolescenți nu este niciodată ușoară pentru nimeni … Mă îngrijorează faptul că motivul se bazează pe Instagram-ul meu … Dar totul a fost cu mult înainte de Instagram … Le-am dat totul … Doar un singur cuvânt: DUREROS… Mama mea mi-a spus „Ar trebui să DAI copiii tatălui lor” … Împărtășesc acest lucru cu voi pentru că pot … Să aveți o zi bună, oameni buni !!!”, a transmis Briteny Spears pe rețelele sociale.

De când a ieșit de sub tutela tatălui său, Britney încearcă să-și reactiveze cariera muzicală, s-a recăsătorit și speră să-și recâștige copiii. Totodată, Federline, fostul ei soț, se pare că nu va ajuta în a clarifica apele dintre mama și cei doi tineri adolescenți.

Reamintim faptul că Federline a cerut în instanță pensie alimentară pentru fiecare copil în valoarea de 60.000 de dolari pe lună.