Britney Spears „păstrează jurnalul ascuns” al „vieții sale în închisoare”

Britney Spears „păstrează jurnalul ascuns” al „vieții sale în închisoare”
Britney Spears păstrează un jurnal al vieții sale pe parcursul experienței sale cu un curator.

Britney Spears „păstrează jurnalul ascuns” al „vieții sale în închisoare” în timp ce fanii caută indicii. Acum, potrivit unui nou raport, Britney și-a înregistrat experiențele în jurnalele personale pe care speră să le împărtășească lumii cândva.

Experiența lui Britney într-un jurnal

Britney Spears „păstrează jurnalul ascuns”. Un prieten de-al vedetei a declarat că Britney a păstrat jurnale despre experiența ei cu conservatorul.

„În fiecare seară, Britney înregistrează maximele și minimele fiecărei zile într-un jurnal privat care este ascuns în camera ei. Și odată ce jurnalul va fi plin, îl va înmâna unuia dintre puținii oameni în care are încredere. Apoi va începe unul nou.

A făcut asta încă din copilărie, deși multe dintre cele mai mari jurnale au ajuns în coșul de gunoi sau în depozite. Dar lui Britney i s-a părut incredibil să-i spună partea ei a poveștii, iar visul ei este să o împărtășească lumii cândva”, a spus un prieten de-al vedetei.

Tatăl lui Britney 

Comentariile vin după confirmarea de către judecătoarea din Los Angeles, Brenda Penny, la începutul acestei luni, că tatăl lui Britney, Jamie Spears, trebuie să continue să împartă controlul asupra finanțelor cântăreței cu compania de încredere privată, Bessemer Trust. Aceasta confirmă o decizie de împărțire a puterii, care a fost luată în instanță în noiembrie.

Cu toate acestea, Jamie rămâne în continuare în rolul său de curator. În ciuda eforturilor lui Britney de a-l înlătura complet. Jamie Spears obiectase asupra rolului Bessemer Trust în cadrul curatoriei. Acest lucru a fost respins de judecător.

Avocatul lui Britney, Samuel D Ingham, spusese că Britney se „temea” de tatăl ei. Nu era un secret că dorea ca rolul său de curator să se termine.

„Îmi iubesc fiica și mi-e foarte dor de ea. Când un membru al familiei are nevoie de îngrijire și protecție specială, familiile trebuie să intensifice, așa cum am făcut în ultimii 12 ani, pentru a proteja, proteja și iubi în continuare necondiționat.

Am și voi oferi în continuare iubire neclintită și o protecție acerbă împotriva celor cu interese de sine stătătoare și a celor care încearcă să îi facă rău ei sau familiei mele”, a spus Jamie în decembrie.

Povestea de iubire dintre Britney Spears și Justin Timberlake. Fotografii rare cu cei doi