Brooke Shields învață să meargă din nou. Ce a pățit actrița

Brooke Shields învață să meargă din nou. Ce a pățit actrița
Brooke Shields învață să meargă din nou. Actrița în vârstă de 55 de ani a arătat totul pe Instagram. Ce a pățit vedeta.

Acum 40 de ani făcea furori într-o peliculă controversată, dar care a ajuns la încasări fabuloase la boxoffice-ul american, în 1980, în pelicula ”Blue Lagoon”. Acum, ajunsă la 55 de ani, actrița arată fabulos și nu se sfiește să se etaleze în costum de baie miniscul, ori de câte ori are ocazia. Acum însă, Brooke Shields învață să meargă din nou, căci a avut un accident. 

Shields avea doar 14 ani la realizarea filmului ”Laguna Albastră”. Rolul ei pentru acest film a avut derogare la vremea respectivă. Performanța ei a obținut premiul ”Zmeura de aur” pentru cea mai slabă actriță. Actrița a fost model încă din copilărie care a obținut pentru prima dată recunoașterea pentru munca sa în filmul ”Pretty Baby”, în care a jucat la 12 ani.

Shields a fost căsătorită de două ori, o dată cu vedeta de tenis Andre Agassi și spoi cu scriitorul TV Chris Henchy. Brooke și Chris sunt căsătoriți din 2001 și au două fiice, Rowan Francis, de 17 ani, și Grier Hammond, 14 ani.

Brooke Shields învață să meargă din nou. Și-a rupt femurul 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)


Zilele trecute, actrița și-a anunțat fanii de pe Instagram că a suferit un accident în urma căruia și-a rupt femurul.

”Mi-am rupt femurul. Începe să se vindece. Indiferent de provocare, alege să fii pozitiv și să mergi mai departe”, a scris Brooke.

În video-ul publicat, Brooke apare mergând în cârje, pe holurile spitalului. ”Doar 20% din greutate …” explică Brooke, despre câtă presiune poate pune pe piciorul afectat. „Obiectivul este să îndoi genunchiul câte puțin de fiecare dată”. Actrița nu a explicat cum s-a petrecut accidentarea. 

Foto: Facebook

Dezastru ecologic cu repetiție. Zeci de balene pilot au eșuat la mal