Brooklyn Beckham, luat în balon pentru pasiunea sa de a sta la cratiță după ce conduce un bolid de peste 360 de mii de dolari

Brooklyn Beckham, luat în balon pentru pasiunea sa de a sta la cratiță după ce conduce un bolid de peste 360 de mii de dolari
Fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, Brooklyn Beckham este în mijlocul unui val de polemici pe TikTok după ce a apărut într-un clip pe contul unui celebru creator de conținut. Totul a pornit de la mașina pe care o conduce și ocupația pe care tânărul susține că o are.

Tânărul de 23 de ani, fiul multi-milionarilor Victoria și David Beckham, a fost filmat de creatorul de conținut Daniel Mac, în timp ce se afla volanul bolidului său marca McLaren P1, în Los Angeles. O astfel de mașină costă aproximativ 350.000 de dolari.

În timp ce conduce mașina sa, Brooklyn Beckham e întrebat, firesc, cu ce se ocupă de își poate permite un astfel de bolid. Acesta a spus că este „chef”, mențiune pe care, de altfel, o reia de multe ori și în postările sale de pe rețelele sociale. „Ești cel mai bun chef din lume?”, l-a întrebat apoi Daniel. „Încerc să fiu”, a răspuns Brooklyn, fără să menționeze că mașina este, de fapt, a tatălui său și că el doar a împrumutat-o.

Brooklyn Beckham, ironizat pe TikTok

Daniel Mac e un personaj care a devenit celebru pe rețelele de socializare, unde și-a câștigat notorietate pentru videoclipurile sale în care întreabă șoferii de vehicule incredibil de scumpe cu ce se ocupă încât își permit asemenea mașini luxoase.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound – DANIEL MAC

La fel a procedat și în cazul lui Brooklyn Beckham, iar secțiunea de comentarii a clipului postat s-a umplut rapid cu oameni care se declară surprinși de răspunsul lui Beckham, ironizându-l. „Cu ce te ocupi? – M-am născut”, a scris o persoană. „Născut într-o familie de multimilionari și e căsătorit cu fiica unui miliardar. Dar el este un chef”, a scris altcineva.

„Nici nu pretinde că fiind chef și-a permis mașina asta. Brooklyn, te rog”, este un alt comentariu.„ Chef, tipul care nu a lucrat nicio tură într-un restaurant în viața lui”, se arată într-un alt comentariu.

Schimbare de nume, după nuntă

În vârstă de 23 de ani, Brooklyn Joseph Beckham este model și fotograf. Este fiul cel mare al fostului fotbalist britanic David Beckham și al cântăreței britanice devenită designer de modă Victoria Beckham.

Anul acesta el s-a căsătorit cu modelul Nicola Peltz, fiica unui miliardar american. În urma căsătoriei, mirii au preluat fiecare numele de familie al celuilalt, drept pentru care în acest moment Brooklyn  are un nume compus, el numindu-se Beckham – Peltz.

Sursa foto: Insagram, ProTV