Brooklyn Beckham și logodnica sa au plătit 1 milion de dolari în plus pentru casă. Cum arată „cuibușorul”

Brooklyn Beckham și logodnica sa au plătit 1 milion de dolari în plus pentru casă. Cum arată „cuibușorul”
Brooklyn Beckham și logodnica sa, Nicola Peltz, au devenit proprietarii unui conac cu cinci dormitoare în valoare de 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, California. Proprietatea oferă priveliști impresionante și este dotată cu o serie de caracteristici tipice caselor din zona luxoasă - inclusiv o sală privată de yoga, sală de gimnastică, saună, baie de aburi și bar.

Potrivit Daily Mail, care citează TMZ, cuplul a fost atât de dornic să obțină cheile proprietății încât a plătit 1 milion de dolari peste prețul cerut. Casa cu cinci dormitoare este acoperită cu ferestre enorme de sticlă, care permit spații de lumină naturală în camere și asigură o vedere idilică din mai multe încăperi. Proprietatea are, de asemenea, diverse zone în aer liber, inclusiv o zonă de relaxare și o terasă.

Nu se pune problema de bani, dar totuși casa valorează cât toată averea lui Brooklyn. Fiul lui David și al Victoriei Beckham, deține o avere  estimată la 10 milioane de dolari. Site-ul web Celebrity Net Worth, îl descrie ca  fiind: „autor, fotograf și personalitate engleză pregnantă în rețelele sociale”. O poză din 2017,  „What I See” e prezentată ca una dintre lucrările sale semnificative.

De unde au bani tinerii îndrăgostiți

Bineînțeles, banii familiei sale vor fi, de asemenea, la îndemână, în cazul în care va încerca și alte domenii de activitate. Tatăl sau, celebrul fost fotbalist britanic David Beckham a devenit antreprenor. El are o avere estimată la 450 de milioane de dolari, în timp ce Victoria este și ea un antreprenor de succes.

Pe de altă parte, actrița americană Nicola – care a jucat în filme precum Transformers: Age of Extinction și The Last Airbender – se estimează că ar avea o avere de 50 de milioane de dolari, datorită carierei sale și, de asemenea, proprietăților  familiei.

Un an de la logodnă

Brooklyn s-a mutat în New York în 2017 pentru a studia fotografia la Parsons School of Design din New School, dar a renunțat la studiu doar un an mai târziu, sursele spunând că îi lipsea familia, relocată la Londra. Brooklyn a făcut o postare pe rețelele sociale, miercurea trecută, pentru a aniversa un an de logodnă.

„Acum 1 an am rugat-o pe această femeie superbă să se căsătorească cu mine. Ea mă face o persoană mai bună în fiecare zi și este cea mai bună prietenă a mea.  Nu-mi pot imagina viața fără tine pentru că mă faci să râd și să zâmbesc continuu fericit ca un copil ❤️❤️”, a scris Berooklyn.

În octombrie, se vorbea că perechea intenționează să facă schimb de verighete  în două evenimente  pe ambele maluri ale Atlanticului. Se crede că Brooklyn îi va avea pe frații săi Romeo, în vârstă de 18 ani, și Cruz, în vârstă de 15 ani, cavaleri de onoare. Și că Victoria va desena rochia de nuntă a nurorii sale. Va fi un design minimalist elegant.

Cum va fi nunta tânărului Beckham

Potrivit The Sun, sora lui Brooklyn, Harper, de nouă ani, va fi domnișoara de onoare principală pentru nunta din Brooklyn și Nicola.

Cele două ceremonii – desfășurate în orașul natal al lui Nicola, Florida cât și la moșia lui Beckham din Cotswolds – vor asigura participarea atât a celor dragi, cât și a invitaților de lux.

David, tatăl lui Brooklyn, va acționa ca maestru de ceremonii. Fiii lui mai mici vor fi cavaleri de onoare. Și vor ține un discurs comun în timpul evenimentului. O sursă a spus: „Brooklyn este incredibil de concentrat pe familie, la fel ca părinții săi, iar băieții sunt foarte apropiați. Sunt frați și cei mai buni colegi.

Așa cum era de așteptat, nunta va avea o densitate mare de vip-uri precum fetele de la Spice Girls. Prietenul apropiat al lui David, Dave Gardner, și soția sa, Liv Tyler, vor fi, de asemenea, prezenți. Nașul lui Brooklyn, Sir Elton John, ar putea chiar să urce pe scenă pentru o reprezentație. Sursa a adăugat că David și Victoria sunt dornici să contribuie la costurile unei nunți fastuoase. Asta, în ciuda tradiției  care stabilește că familia miresei acoperă de obicei costurile evenimentului.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Ce frumoasă e fiica lui Michael Jackson și ce bine cântă