Bruce Willis, în vacanță cu două femei: actuala și fosta soție

Bruce Willis, în vacanță cu două femei: actuala și fosta soție
Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis i s-a alăturat acestuia și actualei soții a lui, în vacanță. Imagini emoționante au devenit publice.

În contextul în care actorul suferă de afazie cerebrală, o boală care, încet, încet îi distruge capacitatea intelectuală, Bruce Willis petrece o vacanță cu actuala și fosta soție. Ei sunt însoțiți și de copiii lor.

Demi Moore, fosta soție a celebrului actor a împărtășit mai multe fotografii cu fostul soț Bruce Willis și actuala lui soție, Emma Heming, sărbătorind împreună sărbătorile de iarnă.

Moore, în vârstă de 60 de ani se bucură de o seară alături de cei cinci copii ai familiei extinse. „Suntem o FAMILIE!!! Intrând în spiritul sărbătorilor!”, a scris actrița pe fotografiile distribuite în mediul online.

În fotografia de familie, Moore este intercalată între actorul din „Die Hard” și Heming, 44 de ani, în timp ce îl ține cu o mână pe Willis de braț și o pune pe cealaltă pe câinele fiicei lor. Cele trei fiice ale lui Willis și Moore – Rumer, 34 de ani, Scout, 31 de ani, și Tallulah, 28 de ani – zâmbesc alături de surorile lor vitrege din căsătoria lui Willis și Heming – Mabel Ray, 10 ani, și Evelyn Penn, 8 ani.

Demi Moore, imagine superbă cu femeia care i-a luat locul lângă Bruce Willis

Demi Moore a distribuit, de asemenea, o fotografie emoționantă cu fostul ei soț și soția lui actuală, ținându-se de mână. Fotografie îi arată pe Willis și Heming ținându-se de mână și zâmbind la masă.

Câinele lui Tallulah, Pilaf, a furat spectacolul, deoarece în ultimele două fotografii apare și simpaticul patruped. Actorul din „Die Hard” pare să fie foarte atașat de câinele lui Tallulah, Pilaf. Heming a redistribuit postarea lui Moore pe Instagram Story și a scris: „Sărbători fericite din partea familiei noastre pentru a voastră!!!”.

Deși Moore a postat fotografiile pe Instagram marți, deși reuniunea familială  pare să se fi petrecut la începutul acestei luni, deoarece Tallulah a împărtășit, de asemenea, o fotografie simpatică pe 7 decembrie. „Comunicarea cu rază laser dintre Pilaf și tata este uimitoare. Îmi iubesc părinții și familia – da, da, da, da, da!”, a scris aceasta.

Viața de familie a lui Bruce Willis și Demi Moore

Amintim că, vara aceasta, familia exstionsă a împărtășit vestea sfâșietoare că Willis a fost diagnosticat cu afazie de la începutul acestui an. Sărbătorile de iarnă care urmează marchează prima sărbătoare pe care familia o va celebra de când a devenit publică boala incurabilă a lui Willis.

Moore și Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 2000. Willis și Heming s-au căsătorit în 2009.  În timp ce Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher în 2005, dar a divorțat șase ani mai târziu. Înainte de Willis, Moore a fost căsătorită cu muzicianul Freddy Moore din 1980 până în 1985. Anul acesta, Moore și-a făcut publică relația cu bucătarul Daniel Humm în martie. Dar cei doi s-au despărțit după mai puțin de un an de relație, luna trecută.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre