Bruce Willis, măcinat de boală. Privirea lui spune tot. Foto

Bruce Willis, măcinat de boală. Privirea lui spune tot. Foto
Vestea că Bruce Willis suferă de o boală degenerativă incurabilă a căzut ca un trăsnet peste întreaga lume. Pentru starul din „Greu de ucis” urmează ani de chin. El a încercat să joace până în ultimul moment, dar în final a fost nevoit să se declare învins de boală.

A  trecut o săptămână de când lumea filmului a fost zguduită din temelii la retragerea lui Bruce Willis, în urma diagnosticului de afazie. Cu câteva zile mai devreme, un regizor afirma faptul că starul are probleme mintale. El explica astfel desele prestații ale acestuia în roluri insignifiante în filme cu buget redus, din ultima vreme.

Afazia este o boală care afectează capacitatea de a comunica a pacientului. Există mai multe tipuri de afazie, aceasta afectând vorbirea, modul în care persoana afectată scrie și înțelege atât limbajul vorbit, cât și cel scris.

Momentan nu se știe care este tipul de afazie cu care a fost diagnosticat Bruce Willis și nici ce anume a declanșat boala.  Sursele medicale arată că afecțiunea poate apărea în urma unei răni la cap sau a unui accident vascular cerebral. Ori, poate fi un predecesor al unei tumori pe creier sau al bolii Alzheimer.

Prima plimbare a lui Bruce Willis după ce s-a aflat că suferă de afazie

La o săptămână de la fatidicul anunț, Bruce Willis a ieșit la o plimbare în natură cu soția și cu fiica lor, Mabel Ray.

Emma Heming Willis, soția actorului, a distribuit pe Instagram această experiență personală, arătându-le fanilor cum se descurcă familia în această perioadă complicată. Pacienților cu afazie le sunt recomandate terapia logopedică și învațarea unor modalități de comunicare non-verbal.

În fotografie, Bruce Willis pare fericit și zâmbește în timp ce se sprijină de soția sa. În clipul postat de Emma, pe acordurile piesei Honky Tonk Women de la Rolling Stones, starul în vârstă de 67 de ani poate fi văzut plimbându-se printr-o zonă împădurită.

Emma a distribuit și două fotografii realizate de fiica ei, cu ea și Bruce odihnindu-se pe un buștean, cu legenda „Mama și tata în mediul lor preferat”. Actorul îi zâmbește soției în mijlocul unui peisaj idilic.

Familia lui Bruce Willis a făcut anunțul retragerii actorului

Amintim că în urmă cu o săptămână, familia extinsă a lui Bruce Willis, adică soția sa Emma (43 de ani), ​​fosta soție Demi Moore (59 de ani), și cele cinci fiice – Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani), Tallulah (28 de ani), Mabel Ray și Evelyn (7 ani), au lansat o declarație comună pe Instagram, spunând că starul de la Hollywood „s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează abilitățile cognitive.

Ca urmare a acestui fapt și după o îndelungă chibzuință, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el. Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru”.

Sursa foto: Instagram