Secretul teribil a lui Bruce Willis. S-a aflat ce se întâmplă cu el și de ce a acceptat să joace în filme tot mai obscure

Secretul teribil a lui Bruce Willis. S-a aflat ce se întâmplă cu el și de ce a acceptat să joace în filme tot mai obscure
Bruce Willis a fost starul anilor 90. Toți producătorii de filme și-l doreau în distribuție. A făcut roluri epocale, care au rămas întipărite în memoria colectivă. În ultimii ani, însă, joacă în filme din ce în ce mai proaste.

Apogeul e atins anul acesta. Fostul actor de listă A a ajuns să accepte roluri în nu mai puțin de 11 producții care au avut sau vor avea lansarea în acest an. Aproape că ne și imaginăm cum a fugit între platourile de filmare. Însă vorbim de filme cvasi-necunoscute, de care nu s-a vorbit la lansare.

Printre acestea sunt Fortress 3, Paradise City, White Elephant, Wire Room, Corrective Measures, Die Like Lovers, The Wrong Place, Fortress: Sniper’s Eye, Vendetta, A Day to Die și Gasoline Alley.

Regizorul a dezvăluit drama lui Bruce Willis: „El are demență”

Canalul popular de YouTube „Half in the Bag” a discutat despre fenomen într-un videoclip luna trecută, intitulat „The Bruce Willis Fake Movie Factory”, care a atins zvonurile din industrie conform cărora Willis primește replicile prin cască, scrie nzherald.co.nz.

Matt Eskandari, care a regizat mai multe filme recente, inclusiv Hard Kill, Survive the Night și Trauma Centre, a intervenit în secțiunea de comentarii a videoclipului pentru a scrie despre zvonurile privind pierderea memoriei starului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@dobledebruce)

„Am citit undeva că Bruce Willis are demență, adică nu este chiar conștient de ce se întâmplă în jurul lui”, a scris un utilizator. Eskandari a răspuns: „Da, este adevărat, am regizat patru filme cu el, așa că știu direct. Este o situație tristă să vezi o legendă ca Bruce deteriorându-se chiar în fața ochilor tăi. Am văzut-o în timp ce lucram cu el în ultimii câțiva ani”.

Răspunzând unui alt utilizator care a spus că Willis a „căzut de sus” după ce a lucrat cu regizori precum Quentin Tarantino, Brian De Palma și Wes Anderson, Eskandari i-a răspuns direct despre ce este vorba: „El are demență”.

Motivul pentru care Bruce Willis acceptă roluri mici

Pierderea memoriei și demența iminentă sunt motivele pentru care Bruce Willis a ajuns să joace în filme obscure. Regizorul Matt Escandari crede că starul anilor 90 încearcă să câștige cât mai mulți bani înainte de momentul în care va fi în incapacitate. Alți colaboratori ai săi au declarat că marele actor ar suferi de Alzheimer.

În vârstă de 67 de ani, Walter Bruce Willis, cunoscut mai mult ca Bruce Willis, este un actor, producător și cântăreț american. Cariera sa a început pe scena Off-Broadway, ulterior continuând în televiziune și film, jucând în comedii, drame și filme de acțiune. El este la a doua căsătorie și are cinci copii.

Neobișnuita relație dintre soția actorului și fosta sa nevastă, Demi Moore

În anul 2009, Bruce Willis (atunci în vârstă de 54 ani) s-a căsătorit cu modelul britanic Ema Heming (30 de ani, în 2009) la reședinta sa din Caraibe. Cei doi au început să se întâlnească în urma cu un an și povestea lor de dragoste i-a adus în fața altarului pe 21 martie 2009.

La o săptămână după ceremonia din Caraibe, desfășurată în secret, Willis şi Heming s-au căsătorit civil în California pentru a se asigura astfel că mariajul lor va fi legal şi în Statele Unite. Cei doi formează un cuplu din 2008. Actorul american se află la a doua căsătorie, iar Emma Heming – la primul ei mariaj.

Primul mariaj al lui Bruce Willis a fost cu actrița Demi Moore. Cei doi au rămas în foarte bune relații și după despărțire. Ba mai mult decât atât, Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis, și Ema Heming, actuala lui soție, sunt cele mai bune prietene. Ele participă una la aniversarea celeilalte. Au și petrecut împreună lockdown-ul.  De Crăciun s-au pozat împreună cu fostul, respectiv actualul lor soț, și cu o parte din copii, de dimineață, în pijamale în dungi.

Apropiații lui Bruce Willis susțin că acesta încearcă să petreacă mai mult timp cu actuala sa soție, Emma Heming Willis, și cu fiicele lor Mabel și Evelyn, precum și cu fosta soție Demi Moore și cu copiii lor Rumer, Scout și Tallulah.

Primul semn al bolii a fost atunci când a intrat într-o farmacie

Acum se vorbește despre două episoade șocante, petrecute la sfârșitul lui 2020 și anul trecut, și care atunci au rămas fără nicio explicație.Întâi, în septembrie 2020, Bruce a fost surprins de paparazzi când a ieșit dintr-un magazin cu adidași vechi în mână și încălțat cu pantofi noi.

A urmt al doilea episod, în ianuarie 2021. Atunci, Bruce Willis a fost dat afară din farmacie.

În timp ce era la cumpărături, Willis a intrat în farmacie, însă fără mască. Potrivit unei surse a site-ului pagesix.com, actorul a stârnit valuri de nemulțumire printre ceilalți clienți. Aceștia s-au supărat că actorul nu purta mască, deși ar fi putut să-și folosească bandana din jurul gâtului în acest sens. Bruce a ieșit din farmacie fără să spună un cuvânt și părea cu gândurile în altă parte.

Sursa foto: Instagram