Bruce Willis era singur, miercuri, 16 septembrie, când a fost văzut că iese dintr-un magazin de pantofi.

Ce pantofi credeți că și-a cumpărat din Beverly Hills actorul de 65 de ani? Ei bine, eroul din „Die Hard” n-are gusturi rele și nici nu s-ar putea spune că nu e în pas cu moda. El a schimbat o pereche de Vans uzate cu o pereche de mocasini din piele maro, ușori și comozi.  Cu cei noi s-a încălțat, pe cei vechi îi ducea în mână. Cu toate acestea, Bruce Willis s-a oprit la un aparat de cafea dintr-un alt magazin și și-a cumpărat un pahar pe care să-l svureze în mașină, la întoarcerea spre casă.

Într-o altă fotografie cu Bruce Willes se vede că acesta respectă regulile anti-covid. Actorul purta o mască pe față din material textil, cu motive pirat, o bandană la gât pe care o poate ridica peste gură și nas când intra într-o incintă, asortată cu tricoul bleumarin și blugii albaștri. Și-a accesorizat aspectul cu o șapcă de baseball clasică neagră, tocmai bună pentru soarele din septembrie.

Rebuie să remarcăm că pe deget strălucea verigheta de argint, după ce a sărbătorit recent aniversarea de 11 ani de căsătorie cu modelul Emma Heming, de 41 de ani. Cuplul are doi copii, fiicele Evelyn Penn, de opt ani, și Maybel Ray, de șase ani.

Bruce Willis, blocat acasă la Demie Moore. Cum a fost posibil și ce a făcut soția lui

Bruce are trei fiice din căsnicia sa anterioară cu actrița Demi Moore, 55 de ani: Rumer, 30 de ani, Scout, 27 de ani și Tallulah, 24 de ani.

La începutul primăverii și înainte de a se anunța pandemie, actorul își vizita fosta soție și fiicele adulte când a rămas blocat la reședința Demi’s Sun Valley, Idaho. S-au anunțat restricțiile de circulație și autoizolarea în casă, iar Bruce Willes a rămas blocat o perioadă lungă de timp. S-a distrat teribil cu fetele lui și iubiții lor, precum și cu Demie.

În acel timp, Emma a rămas cu fiicele lor Mabel și Evelyn – dar în cele din urmă au reușit să zboare la Idaho pentru a se alătura lui Bruce, în luna mai. Cu toții au sărbătorit-o pe cea mai mică dintre fiicele lui Bruce.

E deja de notorietate, prin fotografiile pe care le postează tot membrii clanului lui Willes că Demi și Emma sunt apropiate și toți trei se descurcă grozav ca o mare familie amestecată.

Fantastic ce fac Demi Moore și Bruce Willis după divorț! Ce spun marii actori

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp