Fata lui Bruce Willis e într-un mare fel! Și să vezi cu arată acum și Demie Moore. Șoc!

Fata lui Bruce Willis e într-un mare fel! Și să vezi cu arată acum și Demie Moore. Șoc!
Poza zilei s-a realizat în Idaho, pe domeniul actriței Demi Moore.Tallulah Willis, fiica actriței din relația cu celebrul actor Bruce Willis își sărută pe iubitul, în apă. De când au apărut prima dată în public împreună, din luna februarie, cei doi au fost inseparabili.

Duminică, Tallulah Willis, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, a postat încă o imagine cu cu ea și iubitul ei Dillon, în timp ce perechea continuă să petreacă timp la casa lui Demi din Idaho.

Avocatul în sănătate mintală în vârstă de 26 de ani și designerul Willis a postat o serie de imagini în care apare în bikini violet alături de Dillon. Perechea s-a sărutat pasional, în apă, în timp ce bărbatul o ținea pe tânără deasupra apei, cu picioarele înfășurate în jurul taliei lui. Costumul de baie i-a expus picioarele lungii.

Tânăra și-a completat look-ul e plajă și baie retro cu o băsmăluță în culori maronii. Iubitul ei a purtat bermude și șapcă de basse-ball întoarsă.

 

View this post on Instagram

 

Nothing to see here

A post shared by Dillon Buss (@dillonbuss) on

La începutul zilei, Tallulah a postat un videoclip pe Instagram în care plutește pe cursul râului, fără nicio grijă, pe o plută albastră. „plutitor” a scris tânăra alături iar mama ei vitregă, Emma Heming Willis care a comentat rapid: „Chiar trebuie să știu cum s-a încheiat asta”.

Marți, Dillon a împărtășit un videoclip hilar cu el îmbrăcat în hainele lui Tallulah în timp ce se plimba în jurul luxuriantei proprietăți Idaho pe un ATV. Tallulah poate fi auzită cum râdeîn fundal, în timp ce și-a filmat iubitul în rochia ei și cu baticul pe cap. Cu o săptămână în urmă, Tallulah poza într-un set bikini de culoare verde.

Își expune suferințele la vedere

Tallulah, născută în Los Angeles, a fost foarte deschisă cu fanii ei de pe rețelele de socializare în legătură cu luptele sale pentru sănătate mentală. A vorbit cu cei 332.000 de fani ai ei de Instagram despre suferințele ei: dismorfia corporală și tulburarea obsesivă compulsivă. Creatoarea de modă a spus cu adevărat cât de important este pentru ea să se înconjoare de oameni buni și de familia ei în aceste perioade.

View this post on Instagram

boyent

A post shared by tallulah (@buuski) on

Ea a postat sâmbătă o fotografie cu mama Demi care a fost o lumină constantă și un punct de îndrumare pentru ea. O zi mai târziu a postat și o fotografie plină de iubire cu cele două surori mai mari, Rumer, 32 de ani și Scout, 29 în timp ce toate trei stau una lângă alta îmbrăcate în cămăși de noapte cu floricele.

Creatoarea de modă a fost, de asemenea, vocală despre cât de importantă a fost un rocker-ul Dillon pentru ea în această perioadă, chiar și atunci când îi spune că are nevoie de „timp singur”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp