Conform muzicianului, accesul maimuței a fost interzis la studiourile Westlake din West Hollywood – unde MJ lucra în 1982 la albumul său Thriller – pentru că și-a lansat propriile fecale pe pereți atunci când Michael înregistra Beat It.

Steve a împărtășit cu publicul povestea bizară în timpul unui interviu cu Ultimate Guitar și a detaliat obiceiurile proaste ale animalului și a reflectat asupra regretatului Michael – care a murit în 2009 – ca fiind o persoană „cool”.

„A încetat să îl mai aducă pe Bubbles acolo pentru că a rupt cabina și a zgâriat pereții. L-au interzis din studio. Dar Michael era cool, omule, era un profesionist”, a spus acesta.

Bubbles, cel mai faimos cimpanzeu de pe planetă

În anii 80, Bubbles a fost, fără îndoială, cel mai faimos cimpanzeu de pe planetă, fiind „cel mai bun prieten” al lui Michael Jackson. Bubbles s-a născut în 1983 la un laborator medical din Texas și a fost vândut regelui pop la vârsta de opt luni.

Superstarul a fost văzut adesea îmbrățișând bebelușul cimpanzeu, pe care îl îmbrăca în ținute pentru a se potrivi cu ale lui și îl făcea să doarmă în pijamale într-un pătuț lângă pat. Micul cimpanzeu putea face chiar Moonwalk-ul.

Când Michael Jackson a devenit tată, Bubbles a fost considerat prea periculos pentru a fi în preajma copiilor mici și viața sa în lumina reflectoarelor s-a încheiat. Jackson a recunoscut chiar și în timpul interviului TV luat de Martin Bashir de la BBC, în 2003, că cimpanzeul a fost alungat din viața sa pentru că era „prea agresiv”.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp