Bunicul Bill Gates, decizie radicală la nașterea nepotului venit pe lume cu câteva ore în urmă. Foto

Bunicul Bill Gates, decizie radicală la nașterea nepotului venit pe lume cu câteva ore în urmă. Foto
Fiica lui Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, a dat vestea cea mare. A devenit mămică și a postat și prima fotografie cu copilul în brațe.

Jennifer, fiica lui Bill Gates, le-a făcut fanilor cea mai mare surpriză, atunci când a arătat bebelușul.

Ea a postat o poză cu cel mic și îi arată doar piciorușul, însă nu a spus nimic dacă e fetiță sau băiat. Fotografia la care fanii au reacționat imediat, a fost însoțită și o mică descriere: „Trimitem dragoste din partea micuței noastre familii sănătoase”. La scurt timp, celebrul bunic a distribuit aceeași postare, însoțită de câteva cuvinte: „Felicitări Jenn și Nayel. Sunt atât de mândru”.

Nepotul lui Bill Gates

„Inima mea tresaltă de bucurie”

Imediat a reacționat și bunica bebelușului, Melinda, care a mărturisit că îi e atât de fericită, încât simte că îi tresaltă inima „Bine ai venit pe lume. Inima mea tresaltă de bucurie. Nu am putut fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să vă văd pe voi doi devenind părinți”, au fost cuvintele fostei soții a lui Bill Gates.

Fiica lui Bill Gates este în prezent candidată la școala de medicină Icahn din New York și are diplomă de licență în biologie umană la Universitatea Stanford. Ea s-a căsătorit cu Nayel Nassar în octombrie 2021, iar anul trecut au anunțat că așteaptă primul copil.

„Cred că îi ajuți mai ales pe copii dând un exemplu bun și oferindu-le timp atunci când vor”

Bill Gates și Melinda au divorțat tot în 2021, după 27 de ani de mariaj. Când a auzit că va deveni bunic, miliardarul a mărturisit că speră să aibă cât mai mult timp pentru a sta cu cel mic și a-i învăța tot ce știe. „Cred că îi ajuți mai ales pe copii dând un exemplu bun și oferindu-le timp atunci când vor.

Sper să am cât mai mult timp cu toți nepoții și nepoatele pe care le voi avea pentru a îmi împărtăși fascinația față de lume cu ei”. De asemenea, Bill Gates a decis a mărturisit că se va gândi intens la modalități prin care să schimbe în bine sănătatea, politica și clima, ca să-i asigure nepotului cel mai bun viitor.

Recomandarile noastre