„Bunicuța” Cher își apără povestea de dragoste cu tinerelul vopsit blond. Să vedeți cum îl laudă

„Bunicuța” Cher își apără povestea de dragoste cu tinerelul vopsit blond. Să vedeți cum îl laudă
Aflată la vârsta la care, cu puțină „coordonare”, ar fi putu să îi fie chiar bună, Cher își apără public relația cu noul ei partener. Între cei doi este o diferență de 40 de ani.

„Suntem adulți”, spune Cher, 76 de ani, care se iubește cu un tânăr de 36 de ani. Artista recunoaște că relația ei cu Alexander Edwards „pare ciudată pe hârtie”, dar susține că „dragostea nu știe matematică”.

De multă vreme, vedeta a avut doar relații cu bărbați mai tineri. Ea s-a întâlnit cu Ron Zimmerman, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. A avut o relație și cu Tom Cruise, când el avea 23 de ani și ea 38 de ani. Un alt tinerel a fost Richie Sambora de la Bon Jovi, care este cu 13 ani mai tânăr decât ea.

Cher își laudă iubitul tinerel și vopsit

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape două luni. De atunci au tot fost văzuți la numeroase întâlniri și evenimente împreună. În replică la multiplele comentarii pe seama diferențelor de vârstă din cuplu, Cher a distribuit pe Twitter o imagine cu Alexander fără cămașă. Alături, vedeta a scris: „Pe hârtie Acest lucru pare ciudat (chiar și 2 ME) A.E. spune că dragostea nu știe matematică”.

De asemenea, ea a dezvăluit că se sărută „ca niște adolescenți”, după ce un alt fan a întrebat-o care sunt cele mai bune calități ale lui Alexander. Cher a răspuns: „Este amabil, inteligent, amuzant… și ne sărutăm ca niște adolescenți”.

Poveste de dragoste începută la Paris, acum două luni

Cher și Alexander s-au cunoscut în timpul Săptămânii Modei de la Paris, care a avut loc între 26 septembrie și 4 octombrie. Prima dată au fost văzuți ținându-se de mână la restaurantul Craig’s din Hollywood, înainte de a merge la casa din Malibu a lui Cher, pe 3 noiembrie. La scurt timp după aceea, vedeta a confirmat relația, cu un tweet, postând o fotografie a iubitului ei alături de un emoji în formă de inimă.

Interpreta a mai dezvăluit că este tratată „ca o regină”, relatând despre noua ei relație într-o serie de mesaje. De asemenea, l-a prezentat deja pe Alexander familiei sale.

Copiii artistei, mai bătrâni decât iubitul mamei

Cher are divorțuri la activ și doi fii mai în vârstă decât actualul ei iubit. Chaz Bono, în vârstă de 53 de ani, a venit pe lume în timpul căsătoriei artistei cu Sonny Bono, care a murit în 1998, la vârsta de 62 de ani, din cauza rănilor suferite după ce s-a lovit de un copac în timp ce schia.

Anterior, ea a fost căsătorită între 1975 și 1978 cu regretatul cântăreț Gregg Allman, care a murit în 2017 la vârsta de 69 de ani. Cher și Gregg l-au avut împreună pe fiul Elijah Blue Allman, acum în vârstă de 46 de ani.

Cu ce se ocupă Alexander Edwards

Alexander Edwards a avut o relație cu Amber Rose, 39 de ani, fosta iubită a lui Kanye West. Cei doi au un fiu de trei ani, Slash Electric Alexander Edwards. Cei doi s-au separat în august, după ce Amber l-a acuzat că a avut aventuri cu 12 persoane diferite. Ulterior el a recunoscut pe rețelele sociale că a înșelat-o.

Producător de muzică, Alexander Edwards este vicepreședinte al departamentului de artiști și repertoriu al companiei muzicale Def Jam, care are în palmares artiști precum Rihanna, Justin Bieber, 2 Chainz, DMX și Jhene Aiko, scrie Daily Mail. Originar din Oakland, California, Alexander a devenit celebru apărând într-un episod al emisiunii Keeping Up With The Kardashians.

Sursa foto: Instagram