Noul iubit tinerel al lui Cher are un trecut amoros dubios. Vedetei nu-i pasă, iar ultimul ei gest spune multe

Noul iubit tinerel al lui Cher are un trecut amoros dubios. Vedetei nu-i pasă, iar ultimul ei gest spune multe
La 76 de ani, Cher le dă clasă tuturor. Pentru faimoasa artistă vârsta nu contează, își trăiește viața din plin și iubește bărbații tineri.

Trăiește ca o regină și e tratată la fel de iubitul mai tânăr cu 40 de ani decât ea. Dar lui Cher nu-i pasă niciodată de gura lumii.

Noul iubit al lui Cher are un trecut amoros dubios. Vedetei nu-i pasă, iar ultimul ei gest spune multe

L-a lăudat în multe dintre mesajele pe care le-a tot postat pe rețelele de socializare, acum a făcut un prim pas în relația pe care o are: l-a prezentat familiei. Iar cârcotașilor care tot vorbesc despre diferența mare de vârstă dintre ei, Cher le-a închis gura: „Dragostea nu știe matematică!”.

Și-a confirmat și relația pe rețelele de socializare

Și pentru a nu exista nici un fel de discuții că s-ar ascunde cu iubitul tinerel, Cher a mai făcut un lucru care arată că este o femeie asumată. A confimat relația cu Edwards, postând mai multe emoticoane cu inimioare. De asemenea, ea a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut, la Paris Fashion Week luna trecută.

„Nu ne apăr pe noi doi. Cei care ne critică și ne urăsc o să continue să facă asta. Pentru ei nu contează că noi doi suntem fericiți și nu deranjăm pe nimeni”, a ținut Cher să adauge.

„Voi, toate cele 12 femei (sau mai multe, câte sunteți voi), puteți să-l păstrați!”

Bărbatul a mai avut relații de iubire cu nume celebre. El a trăit o poveste de dragoste cu fosta iubită a rapperului Kanye West, Amber Rose, cu care are un copil, pe Slash Electric Alexander Edwards, de 3 ani. De altfel aceasta l-a dat de gol anul trecut, când a spus că a trăit cu 12 femei când era cu ea.

Pe bărbat nu l-a deranjat ba chiar a recunoscut acest lucru. „Voi, toate cele 12 femei (sau mai multe, câte sunteți voi), puteți să-l păstrați! Toate știați că el era într-o relație și avea un copil, dar n-ați ezitat să vă culcați cu el oricum! Am văzut toate sms-urile și mesajele private dintre voi. Știați toate situația, dar voi nu-mi datorați mie nimic, nu voi trebuia să-mi fiți loiale…”, a spus Amber.

„Sunt îndrăgostită, nu orbită de iubire”

Cher nu pare să aibă vreo problemă cu faptul că bărbatul umblă din floare în floare și le-a explicat tuturor că nu și-a pierdut capul din cauza iubirii: „Sunt îndrăgostită, nu orbită de iubire!”. În ceea ce o privește pe Cher, sunt cunoscute relațiile pe care le-a avut cu Ron Zimmerman, Tom Cruise sau fostul chitarist al trupei Bon Jovi, Richie Sambora, toți mult mai mici decât ea. Dar asta nu i-a împiedicat cu nimic să se iubească cu patimă.