Ghinioanele se țin lanț de familia Elenei Udrea. Iubitul blondei, Adrian Alexandrov, la un pas de o mare nenorocire

Ghinioanele se țin lanț de familia Elenei Udrea. Iubitul blondei, Adrian Alexandrov, la un pas de o mare nenorocire
Elena Udrea nu suferă acum doar pentru ea, ci și pentru iubit, pentru că Adrian Alexandrov nu știe cum să scape dintr-o problemă care i-ar putea transforma viața într-un calvar.

De parcă n-ar fi fost de ajuns că Elena Udrea este în spatele gratiilor, acum și Adrian Alexandrov nu știe cum să scape dintr-o mare problemă cu care se confruntă.

Ghinioanele se țin lanț de familia Elenei Udrea. Iubitul blondei, Adrian Alexandrov, la un pas de o mare nenorocire

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, pe 25 octombrie, bărbatul a fost dat în judecată de o firmă din Bistrița. Motivul? Acesta nu și-a plătit datoriile. Situația e gravă, pentru că recent, judecătorii l-au avertizat pe Adrian să nu se joace cu legea și i-au dat chiar și un ultimatum.

Are termen de 15 zile să plătească

Iubitul Elenei Udrea este implicat într-un proiect de imobiliare din Cluj, unde are 50% din acțiuni. Magistrații au decis pe 4 noiembrie că Adrian Alexandrov trebuie să-și plătească datoria în termen de 15 zile. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, societatea la care este acționar va fi pusă sub sechestru.

„Creditorul îi va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, o somaţie, prin care îi va pune în vedere să plătească suma datorată în termen de 15 zile de la primirea acesteia”, se arată în comunicat, potrivit Fanatik.

Elena Udrea a ajuns la spital

Situația cu care se confruntă acum Adrian Alexandrov vine după un alt șoc pe care l-a avut zilele trecute, când a aflat că Elena Udrea a fost luată cu salvarea și dusă la spital. ”Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiești. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că  înțeleg că s-a întâmplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!’, a declarat Adrian Alexandrov pentru RTV.