Țeparul milionarilor, pus pe afișe în București: „Stelu Banditul, feriți-vă conturile!” Recent a fost caftit de fiul lui Dorin Cocoș

Țeparul milionarilor, pus pe afișe în București: „Stelu Banditul, feriți-vă conturile!” Recent a fost caftit de fiul lui Dorin Cocoș
Întâmplare halucinantă, tragicomică și unică în lumea mondenă a Capitalei. Revoltați de țepele încasate, afaceriștii milionari l-au încolțit pe Stelian Gheorghe, cunoscut și ca „Stelu ANRP”.

Stelu e celebru în lumea afaceriștilor din imobiliare pentru schemele dubioase pe care le făcea prin Agenția Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). A înșelat o sumedenie de afaceriști, a scăpat cu denunțuri, a scris presa, dar acum se pare că i s-a înfundat… în plan personal.

Afișele cu Stelu, lipite pe stâlpii din zona Dorobanți.

Pe străzile Capitalei au apărut afișe cu chipul lui Gheorghe Stelian, însoțite de textul „STELU BANDITUL–escroc, mincinos, laș, țepar! Feriți-vă conturile!”.

Se pare că persoane care i-au dat bani milionarului Stelu au citit în presă că autoritățile i-au ridicat sechestru de pe avere si vor să-și recupereze banii. Surse spun că Stelu era bine infliltrat în agenția de restituire a proprietaților (ANRP) și a reușit să ademenească foarte mulți afaceriști, cu „ocazii unice”. De fapt, cu țepe adânci, susțin aceleași surse.

Mai mult, pe celebrul fiu al lui Dorin Cocoș, Alin, l-a ars de sute de mii de euro, plus un ceas de colecție Richard Mille. Îi dăduse bijuteria la reparat, dar acesta s-a făcut că plouă atunci când Cocoș Jr. a cerut-o înapoi.

Dorin și Alin Cocoș

Țeapa dată lui Alin Cocoș e de jumătate de milion de euro

Pe lângă niște datorii mai vechi, se vorbeșe intens de o țeapă care l-a scos din minți pe Alin.

Alin Cocoș

Pentru a fi „grațiat” de sumele de bani pe care nu i le-a mai restituit lui Cocoș Jr., Gheorghe Stelian i-a promis un apartament de lux în Rahmaninov Residence. Îmbrobodit de șmecherul de la ANRP, afaceristul s-a apucat să bage bani în locuință, ajungând la o investiție de 400 de mii de euro. Când să-l ia în primire, Alin Cocoș s-a trezit fără acte.

Alin Cocoș l-a luat la pumni, ca să-și aducă aminte de datorii

Fascinanta poveste din „lumea bună” nu se termină doar la niște mii sau milioane de euro evaporate în escrocherii. Alin și-a pierdut cumpătul și l-a caftit pe „Stelu banditul” chiar în recepția hotelul Eurohotels Averescu, deținut de familia Cocoș.

Stelu a încasat-o de la Cocoș

”Dă-mi banii”, ar fi tunat Alin, iar omul de la ANRP i-a replicat cu…scandal verbal, că nu-i dă ”euroii”. Ba s-a și înfoiat la fiul lui Dorin Cocoș, spărgând pahare. Știa ce urmează și, ca un profesionist, a încercat să atragă atenția celor din jur, în speranța că juniorul nu va face gesturi mari în fața unui public numeros. Greșit. Și-a luat o serie de pumni.

După Stelu, alt „șmecher de oraș” și-a luat-o pe coajă de la Cocoș

Imediat după evenimentul cu Gheorghe Stelian, un alt afacerist monden a primit o corecție fizică din partea lui Alin Cocoș.

E vorba despre avocatul Florin Moldoveanu, altădată, ”mondenul” de la brațul Deliei și a Rocsanei Marcu. Se povestește că Alin Cocoș l-a lovit pe Moldoveanu chiar în fața blocului unde stă Stelu, iar motivul scandalului a fost același: Cocoș și-a cerut banii înapoi.

Up Date. Afișele cu Stelu au fost date jos

Cancan.ro vine cu o informație nouă: Cel care ar fi lipit afișele pe stâlpi și pe copaci ar fi Dorin Cocoș, tatăl lui Alin. Iar astăzi, când reporterii au mers în zona Dorobanți, afișele dispăruseră. Fie cei din familia Cocoș le-au dat jos, fie acuzatul Stelu, fie cei de la Salubritate.