Delia are nevoie de multă liniște. După criticile care i-au fost aduse, a plecat în munți

Delia are nevoie de multă liniște. După criticile care i-au fost aduse, a plecat în munți
După ce a făcut declarații privind motivul pentru care nu vrea să aibă copii, comentariile au fost pe bandă rulantă.

Sătulă să tot fi întrebată de ce nu face copii, Delia a vorbit zilele trecute despre acest subiect și a pus piciorul în prag.

Delia are nevoie de multă liniște. După criticile care i-au fost aduse, a plecat în munți

Delia și Răzvan au simțit nevoia să se rupă de tot și toate, așa că au plecat într-o vacanță în munți. Așa cum și-a obișnuit fanii, aceasta a postat și câteva fotografii din acel loc mirific, dar a ținut să le spună și cârcotașilor că e momentul să-și vadă de treaba lor.

„Am senzația că m-am trezit în „Povestea slujitoarei”. Nu înțeleg, îmi dă cu virgulă. Chiar nu înțeleg. Eu am mai vorbit despre chestia asta. De 20 de ani tot vorbesc despre chestia asta. De când mi se pune această întrebare, tot răspund. Dau mereu cam același răspuns.

Bineînțeles, uneori ironic, alteori în glumă, că m-am săturat să răspund la aceeași chestie și atunci mai pun puțină sare, puțin piper, dar nu înțeleg de ce… Din punctul meu de vedere, problema nu este acum că nu vreau eu să fac copii, problema este reacția. Asta e o problemă reală.

„N-am dat lecții niciodată nimănui, n-am spus oamenilor: „hei, cred că nu-i bine să faceți copii”

Într-o lume sănătoasă la cap, nu este o problemă să ți se pună întrebări personale, întrebări care țin de intimitatea ta, întrebări care nu se pun, dar este o problemă să răspunzi. Aparent, este o problemă să răspunzi. E o problemă să răspunzi! Jesus! Cum? Adică, dacă mă întrebi, n-aștepți să și răspund?

Trecem peste faptul că nu-i normal să mă întrebi despre chestia asta, dar m-am obișnuit cu asta. V-am spus că se întâmplă asta de 20 de ani. Cred că mai mult de 20 de ani. Mă sperie treaba asta. Asta cred că este problema. N-am dat lecții niciodată nimănui, n-am spus oamenilor: „hei, cred că nu-i bine să faceți copii”. Nu! Am răspuns întrebării „dar de ce nu faci?”. Pentru că nu vreau. Simplu”, a declarat Delia pe Instagram.