Cabral se chinuie să găsească nume frumos pentru băiețel. Sugestiile primite sunt excepționale

Cabral se chinuie să găsească nume frumos pentru băiețel. Sugestiile primite sunt excepționale
Dacă întreabă 100 de români, Cabral nu va găsi un nume potrivit pentru bebelușul său. Fanii vedetei PRO TV sunt la fel de glumeți ca și el așa că a primit doar sugestii  haioase. Noroc că mămica Andreea Ibacka are ultimul cuvânt.

Andreea Ibacka este așteptată acasă cu bebelușul pe care l-a adus pe lume. ”Bebe e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Cu taică-su, nici un caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3,420 kg și 52 de centimetri. Nota 10, premiant. Suntem extrem de recunoscători și abia așteptăm să mergem acasă”, a spus emoționată, Andreea.

Dacă ea este mulțumită, să vedeți ce furtună a iscat Cabral!

Cabral se chinuie să găsească nume frumos pentru băiețel

Cabral a avut ideeea să împărtășească fanilor preocupările lui, după ce adevenit din nou tătic. I-a stârnit pe fanii lui care, nu numai că nu l-au ajutat, dar l-a băgat și mai mult în ceață. Aseară, Cabral a postat pe pagina lui de Facebook:

”Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină:

– Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe pagina sa de socializare.

Ce spun fanii lui Cabral

E furtună pe pagina de socializare a lui Cabral. Fanii lui vor să îl ajute să găsească un nume frumos și potrivit pentru bebelușul său, dar mai mult l-au încurcat.

  • ”Ragnar… Sună de parcă ar fi un virus. Un nume neaoș nu găsiți? Ne e rușine de numele românești?”
  • Cabral răspunde: ”Am o fată Inoke. Și una Namiko. Și pe mine mă cheamă Cabral. Ce zici.. ii spunem Vasile băiatului?”
  • ”Ragnar! Păcat că rimează cu cuvinte gen cocalar, găinar, miștocar, otocar, tocilar. Numai bune pentru bulling. Fiecare părinte are libertatea să îsi aleagă ce nume dorește. Eu unul îmbrățisez ideea sugerată de o doamnă ce a spus că ar fi frumos să poarte numele mamei. Sună bine: Andreea mama lui Andrei.”
  • ”Ragnar Ibaka, la tablă! Va fi show în clasa băiatului!
  • ”Te văd om cu scaun la cap…de unde ai scos numele ăsta? Când îl alinți, cum îi spui, Rag sau Ragi? E strict problema voastră ce nume îi puneți dar, gândește-te puțin și la el pe viitor. Scuze dacă deranjează comentariul meu.”
  • Cabral răspunde: ” Uite… că vorbiți de nume neaoșe geto-dacice: Decebal, Deceneu, Cothelas, Dual, Rhemaxos, Moskon, Dromichaetes, Zalmodegicus, Rubobostes, Oroles, Dicomes, Rholes, Dapyx, Cotiso, Zyraxes, Burebista, Comosicus, Scorilo, Coson, Duras. Sau, uite, cel mai vechi nume al unui rege din Dacia, Charnabon.”
  • ”Să nu întrebi 100 de români…, Dorel Ibacka sigur nu sună bine, și cel mai probabil nu o să-ți aducă paharul ala cu apă când o să ai nevoie de el!”
  • ”Vezi cum îl declari la Starea civilă poate în loc de Ragnar îl vor trece Rangă!”
  • ”Mare zăpăcit mai ești! Să vă trăiască minunea vieții voastre și să vă bucurați de amândoi copilașii, toată viața voastră!!!”
  • ”Grijă cum îi alegi numele, că el o să-ți aleagă aziluʹ.”