Andreea Ibacka e cea mai mândră mămică. Are acasă o fetiță superbă, care abia așteaptă să-și cunoască frățiorul, venit pe lume acum două zile.

Andreea Ibacka, primele declarații de pe patul de spital. „Cabral, eu nu mai sunt grasă. Nu știu despre tine”

Cu puțin timp în urmă, proaspătă mămică Andreea Ibacka a vrut să-și liniștească fanii și a dat prima declarație după ce a născut. Blonda e bine și a ținut să le mulțumească tuturor celor care o iubesc pentru mesajele de felicitare pe care le-a primit. “ Dragilor, nici nu știu cum să încep.

Poate că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje și gânduri. Și emoții cât se poate de pure și de sincere și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut. Cabral, eu nu mai sunt grasă. Nu știu despre tine. Am intrat în travaliu așa cum nu credeam să se întâmple. M-a adus soțul. Sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta. Suntem foarte bine atât eu cât și bebe. Suntem niște norocoși”, a spus vedeta.

“E un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă. A avut la naștere 3,420 kg”

Pe de altă parte, Andreea a spus că mâine va fi ziua cea mare, pentru că vor reîntregi rândurile și vor merge acasă. În ceea ce-l privește pe micuț, Andreea a afirmat că bebe e un băiețel super cuminte. “Mâine vom merge acasă. La mine recuperarea decurge mai ușor decât data trecută, e totul în regulă.

Bebe e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Cu taică-su, nici un caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3,420 kg și 52 de centimetri. Nota 10, premiant. Suntem extrem de recunoscători și abia așteptăm să mergem acasă”, a mai spus emoționată, Andreea.

Sursă foto: instagram