Chiar dacă a născut de puțin timp, Gabriela, soția lui Dani Oțil arată trăznet. Mămica a descoperit și un secret.

Ce faci când un bebeluș plânge în mașină? Gabriela Oțil știe cel mai bine

Într-o postare recentă pe contul său de instagram, Gabriela Oțil a povestit ce metodă a ales atunci când micuțul plânge în mașină. „Dai muzica mai tare, ca să nu-l mai auzi”, a spus Gabriela, amuzată.

Criticată de internauți

Cu puțin timp în urmă, Gabriela le-a arătat prietenilor de pe Instagram cât e fericită e pentru că revine la dimensiunile de altădată. Fotografiile postate de ea i-au adus însă multe critici din partea internauților. Motivul? Unele mămici s-au gândit că se pune presiune pe femeile care nu-și pot reveni atât de repede de pe urma sarcinii.

„De ce să îți fie ciudă că un om e mai frumos ca tine?”

Pe de altă parte, au fost și femei care au felicitat-o pentru cum arată și le-au dat peste nas cârcotașelor.  „Bravo! Esti minunată! Și eu am trecut prin două nașteri și am rămas cu multe kg în plus. Dar e problema mea și când o să vreau, o să le dau jos. Nu am înțeles niciodată răutatea oamenilor. De ce să îți fie ciudă că un om e mai frumos ca tine? Vrei să arăți bine muncești, nu vrei și te deranjeaza postările? Ai buton de unfollow!”, a spus una dintre prietenele de pe online.

Și Dani știe ce să faci când plânge un bebe

La rândul lui, Dani a înțeles, după două săptămâni de când cel mic a intrat în viața lor, ce îți trebuie când bebe plânge. Postarea lui de pe Instagram a fost extrem de dulce.

„Două săptămâni cu bebelușul. E simplu. Când plânge, trebuie să ai lapte în sân, scutec curat. Dar și praf roz de stele dulci, cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a spus prezentatorul.

Sursă foto: instagram