Gabriela ne arată cum îl hrănește pe Luca Oțil. Bebelușul crește-crește

Gabriela ne arată cum îl hrănește pe Luca Oțil. Bebelușul crește-crește
Gabriela și Dani Oțil trăiesc în fiecare zi minunea de a fi părinți. Sunt absolut cuceriți de micuțul lor, iar proaspeții părinți ne arată fiecare moment emoționant din viața lor.

Miercuri, Gabriela ne arată cum îl hrănește pe Luca Oțil. Bebelușul, care a venit pe lume acum aproape trei săptămâni, crește frumos, în timp ce mămica lui și-a intrat deja în formă. Aceasta a dezvăluit recent că, în timp record, a scăpat de burtică, și e din nou sexy cum o știați.

Anunțul acesta a încins spiritele pe contul de Instagram al soției prezentatorului de la Neatza. Multe femei i-au reproșat că se laudă prea tare, altele i-au luat apărarea. Nici bărbații care îi urmăresc postările nu au stat degeaba. Deși comentariile lor nu au fost dintre cele mai cuminți.

Gabriela ne arată cum îl hrănește pe Luca Oțil

Gabriela Oțil e o norocoasă. Aceasta se pare că poate să își alăpteze copilul. Ceea ce dovedește de ce micuțul Oțil crește așa frumos și repede. Este cunoscut, un bebeluș hrănit cu lapte matern e sănătos și crește bine.

Modelul a postat o imagine emoționantă, în care își alăptează fiul, în timp ce stă întinsă. Bebelușul e fericit că e aproape de pielea mamei lui.

Cum trece Dani Oțil prin provocările de tată

Pe de cealaltă parte, tăticul Dani Oțil trece și el prin paternitate cu emoții. Dar își găsește timp și pentru hobby-urile sale, cum ar fi participarea la raliuri. În weekend acesta i-a lăsat pe mămică și bebeluș acasă, pentru o astfel de aventură.

Oțil a dezvăluit că atunci când micul Luca Tiago e supărat, cel mai bun calmant e laptele din sân. Sau un scutec curat. O dată pe săptămână, îndrăgitul prezentator face bilanțul. „Două săptămâni cu bebelușul. E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: lapte în sân, scutec curat, praf roz de stele dulci cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare, la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a dezvăluit prezentatorul celei mai apreciate emisiuni matinale de televiziune.