Gabriela Oțil spune povestea ciorapilor purtați la întâlnirea cu Dani, după naștere

Gabriela Oțil spune povestea ciorapilor purtați la întâlnirea cu Dani, după naștere
Familia Oțil s-a reunit. Gabriela și bebe au ajuns acasă și toată lumea e fericită.

Frumoasa soție a lui Dani Oțil a fost extrem de bine tratată la maternitate. Fotomodelul a explicat totul.

Gabriela Oțil a spus povestea ciorapilor purtați după naștere

Înainte de a fi externată, Gabriela Oțil le-a explicat internauților ce rol au avut „ciorapii sexi” pe care i-a purtat imediat după ce a născut. Fotomodelul a afirmat că a primit foarte multe întrebări legate de acest subiect și a vrut să lămurească și această problemă.

„Cele mai multe întrebări primite au fost cu privire la ciorapii purtați. După ce s-a terminat operația, mi-au pus ciorapii. Sunt compresivi, ajută la circulație. Mi-au fost dați de aici, habar nu am de unde se cumpără”, le-a satisfăcut aceasta curiozitatea fanilor.

Le-a dat peste nas cârcotașilor

Tot în același filmuleț postat pe Instagram, soția lui Dani Oțil a afirmat că toată nașterea a fost plătită, nicidecum fiind vorba de vreun barter. Totodată, a avut doar cuvinte de laudă pentru medicii și asistentele de la maternitate. „Nu este barter, am plătit tot, așa că liniștiți-vă. Nu am crezut până acum că avem o maternitate de genul acesta în România. Oamenii sunt absolut minunați. Când naști prima dată, ai nevoie de oameni în preajma ta care să aibă răbdare”, a spus vedeta.

Cum arată camera lui Cârcel

Cu siguranță, micuțul Luca Tiago Oțil se simte extraordinar de bine în noua lui cameră, pentru care părinții au depus eforturi mari ca să iasă ca la carte. Ce-i drept, camera lui „Cârcel” – așa cum îl alintau când era în burtica mamei- arată ca în povești. Are pereții decorați cu tapet cu elefanți simpatici și baie proprie, cu cădiță pentru bebe. De asemenea, Gabriela i-a umplut șifonierul cu hăinuțe superbe.

Cum s-au cunoscut Dani și Gabriela

Chiar dacă la prima vedere nimeni nu observă, între Dani Oțil și soția sa există o diferență de vârstă de 12 ani. Prezentatorul a împlinit 40 de ani, iar fotomodelul are 28. Frumoasa a povestit în trecut și cum l-a cunoscut pe actualul său soț. „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a povestit aceasta pe contul de socializare. Iar ținuta pe care o purta atunci Gabriela a fost clar un semn: rochia de mireasă.

Sursă foto: instagram