Exclusiv. Trucuri de tătic: cum îl calmează Dani Oțil pe bebeluș

Exclusiv. Trucuri de tătic: cum îl calmează Dani Oțil pe bebeluș
Paternitatea e lucru mare, și numai un părinte dedicat știe exact prin ce trece. Pe cât s-a amuzat pe ideea că va avea copil, pe atât de implicat e acum Dani Oțil.

Vin vești noi din dormitorul familiei, să vedeți cum îl calmează Dani Oțil pe bebeluș. Totul e nou în viața lui și a Gabrielei. Și nu e deloc de joacă să  te descurci singur singurel cu un bebeluș care depinde de tine 100% în fiecare secundă a vieții lui.

Bebelușul Oțil are deja mai bine de o săptămână. El a fost deja în „excursie” în mașina părinților, și a primit o sumedenie de hăinuțe, care mai de care mai simpatice. Are inclusiv căciuliță cu urechi lungi de iepuraș.

Cum îl calmează Dani Oțil pe bebeluș

În timp ce mămica se îngrijește de copil cât Dani e la emisiune, seara vine și rândul tatălui să se implice. Par că rolurile sunt bine împărțite în familie. Iar Dani are grijă ca iubita sa soție să aibă timp și să fie cochetă.

„Altfel schimb scutecele acum”, mărturisește Gabriela Oțil, într-un Insta Story în care arată că i-a venit manichiurista acasă și i-a salvat „viața”. Cu manichiura făcută, tânăra mămică e mai fericită. Între timp, prezentatorul emisiunii Neatza a descoperit trucuri pentru a liniști bebelușul.

Asemeni tuturor nou-născuților și băiețelul cuplului Oțil are colici sau plânge din senin. Iar în acele momente, panica trebuie lăsată deoparte și găsite soluții.

Dani Oțil a descoperit rapid cum îl face pe bebeluș să tacă și să se liniștească. Îl ține pe pieptul său. Mirosul tatălui și bătăile inimii acestuia îl liniștesc pe micuț ca prin magie. Există totuși o dilemă. „Bineînțeles că el se calmează dacă stă aici. (Dar) eu cum ajung la baie?! De ce nu mi-a zis nimeni?!”, mărturisește îndrăgitul prezentator.

Sursa foto: Instagram