Cabral și-a schimbat viața. Nu vă închipuiți ce face în fiecare seară cu fetița!

Cabral și-a schimbat viața. Nu vă închipuiți ce face în fiecare seară cu fetița!
Îndrăgitul prezentator este tată pentru a treia oară în viață. El e tată de băiat acum, iar fericirea e cu atât mai mare. Cabral are deja două fete, una mare, din prima căsătorie, și una de doi ani. Iar acum, draga lui soție, Andreea Ibacka, i-a făcut și un fiu.

Cabral Ibacka și-a schimbat viața radical după ce a devenit din nou tată. Decizia pare să fi venit spontan, și e ceva total neașteptat. Fanii lui au fost de-a dreptul surprinși să vadă de ce e în stare cunoscutul prezentator.

De câteva zile, Andreea și Cabral Ibacka au un băiețel. E super cuminte. „Bebe e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Cu taică-su, nici un caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3,420 kg și 52 de centimetri. Nota 10, premiant. Suntem extrem de recunoscători și abia așteptăm să mergem acasă”, scria, emoționată, Andreea când încă era în spital.

Cabral Ibacka și-a schimbat viața

Pesemne de la bebeluș s-a inspirat și Cabral, care a decis să își schimbe total viața. Să fie un tată sănătos și în formă. Prin urmare, îndrăgitul prezentator a luat-o pe urmele lui Mihai Morar și al altor vedete care, noaptea, ies la alergat în parc. Și nu o face singur. Pentru că Andreea lui e ocupată cu nou-născutul, ca să îi dea și ei timp de respiro, o ia pe fetița lor, în vârstă de doi ani, Namiko, cu el la alergat.

„Gata, am început sportul. Ieșim la alergare în fiecare seară. Și nu ies singur, ci ies și cu sportiva mică. Să vedeți ce transformare, ce trup, ce atitudine de distincție, ce relaxare…”, a comentat Cabral într-un video. El a arătat că poartă un dispozitiv legat de tors, care e atașat de un cărucior în care se află micuța lui Namiko. Astfel toată lumea e fericită: tati face mușchi și se tonifiază, fetița e la plimbare în pas alergător, în caleașcă.

Sursa foto: Instagram