Câinele motociclist. Stăpânul lui povestește cum ies ei la plimbare. Video

Câinele motociclist. Stăpânul lui povestește cum ies ei la plimbare. Video
Câinele motociclist există și este viral pe internet. Chiar stăpânul lui povestește cum ies ei doi la plimbare.

Un video cu câinele motociclist Diego, un cățel din rasa marele danez, a devenit viral pe internet. Patrupedul face furori pe străzile Londrei, atunci când iese la plimbare cu stăpânul său, într-o motocicletă cu ataș. Faima lui Diego a depășit-o cu mult pe cea a stăpânului. 

Toată lumea din zonă îl cunoaște pe Diego, care tronează princiar în atașul de pe motocicletă, cu urechile lungi în vânt și ochelari de protecție pe față. Chiar și la momentul filmării, cățelul și-a păstrat aerul serios, după cum se poate observa bine în imagini. 

Câinele motociclist face senzație pe străzile Londrei. Diego adoră opririle la fast food 

Stăpânul lui Diego a dezvăluit că l-a primit pe acesta de Crăciun, iar atașul a fost o variantă pentru ca patrupedul să nu mai rămână singur acasă, Astfel, cei doi sunt acum parteneri de drum, iar din când în când Diego savurează o oprire la fast food, acolo unde adoră să mănânce preparate pe bază de pui. 

„El este Diego. L-am primit cadou de Crăciun. Are cinci ani. Obișnuiam să ieșim în oraș pe motocicletă, iar el trebuia să rămână acasă. Singura opțiune, ca să-l iau cu mine, a fost acest ataș. Am găsit acest vehicul de epocă, unul folosit în armată, de producție rusească. L-am cumpărat și de atunci am început să conduc împreună cu Diego.

Îi place în ataș, de câte ori suntem lângă ataș știe că va merge cu motocicleta. Tuturor câinilor le place să iasă afară, mulți oameni se uită ciudat, altora le place să fotografieze un câine masiv, nu este obișnuit să vezi un dog german într-un ataș în Londra.

Toată lumea îl cunoaște pe Diego. Oriunde mergem în zonă, în East London, toată lumea îl știe pe Diego în cartier. Și când mergem la McDonalds, merg la drive-thru cu el, îi plac preparatele din pui…

Oriunde mergem, la bar sau la restaurant, oriunde mergem îl luăm cu noi. E un câine foarte cuminte”, a mărturisit proprietarul. 

Foto: captură YouTube

Mihai Trăistariu recunoaște singur: „E puțin penibil”. Ce a ajuns să facă pentru a avea bani

Recomandarile noastre