Mihai Trăistariu recunoaște singur: „E puțin penibil”. Ce a ajuns să facă pentru a avea bani

Mihai Trăistariu recunoaște singur: „E puțin penibil”. Ce a ajuns să facă pentru a avea bani
Pandemia a afectat toate domeniile de activitate, iar artiștii au fost dintre cei mai năpăstuiți. Fără spectacole și în imposibilitatea de a avea public, mulți au ajuns pur și simplu să facă foamea. Mihai Trăistariu e unul dintre cei care s-a plâns despre cât de greu îi merge.

Mihai Trăistariu recunoaște singur, „e puțin penibil” ce a ajuns să facă pentru a avea bani. fidel stilului muzical cu care s-a consacrat, acesta nu a ajuns la milioane de urmăritori pe internet ca să facă  bani din YouTube. Cum concertele au fost suspendate de mai bine de un an, artistul a fost pus într-o situație grea.

În plus, și o a doua afacere a artistului a fost pusă pe butuci de coronavirus. E vorba de școala sa de muzică. Cursurile au trebuit suspendate. „Am o şcoală de muzică care a fost închisă din cauza pandemei. Ea producea să zicem 3000 de euro pe lună înainte de pandemie, deci ori 12 luni, ar fi 35.000-36.000 de euro. Atât scoteam eu numai din şcoala de muzică. Concertele mele erau un 70.000 de euro lejer pe an. Deci, adunat, aproape 100.000 de euro. Şi garsonierele astea, dacă nu ar fi fost pandemie, s-ar fi dat dublu“, mărturisea artistul la finalul anului trecut.

Mihai Trăistariu recunoaște singur: „E puțin penibil

La mai bine de un an de când lumea artistică a fost pusă pe pauză, artistul a vorbit despre metoda la care a apelat pentru a se putea întreține. În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu ce a ajuns să facă. Artistul și-a vândut moștenirea familiei. Și s-a reprofilat. Trăistariu se pregătește să facă bani din turism. El a cumpărat șase apartamente și speră să le închirieze turiștilor pe durata sezonului estival.

„Singura mea sursă de venit au devenit aceste apartamente pe care le am la malul mării și care au fost la plesneală. Au coincis cu pandemia și din momentul ală am tras de el cât am putut și le-am promovat cât am putut. M-am salvat cu banii și am ținut banii în bancă să îmi ajungă până vara asta. Nu le-am mai închis de atunci. Evident că mai sunt oameni care se cazează. Au venit de Paște, au mai venit și în ianuarie.

Ele m-au ținut în priză și m-au salvat de această situație cruntă. (…) 6 apartamente am pentru turiști, în Mamaia Nord, la malul mării. (…) Mă descurc din turism acum. E puțin penibil că am ajuns să fac altceva, dar mi-am dat seama că situația asta forțată în care am intrat, cu pandemia, a fost o provocare pentru mine ca să văd dacă mă descurc fără să cânt. Uite că m-am descurcat”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

S-a reprofilat. Cum a ajuns Trăistariu pe Onlyfans

Dar anul trecut artistul a mai făcut ceva ca să adune bani. El și-a deschis cont pe Onlyfans, un site de adulți, unde abonații plătesc ca să vadă imagini cu cei pe care îi urmăresc. Pe profilul său are 648 de imagini postate și 92 de video-uri. Are peste 100 de abonați care  plătesc lunar câte 5 dolari ca să vadă ce postează.

Mihai Trăistariu nu a făcut decât să preia rețeta de la vedete de talie mondială, precum Cardi B sauBella Thorne. Ele câștigă milioane de euro pe an din poze deocheate.

 

Sursa foto: Instagram

Cristian Pațurcă, „golanul” ce ne-a lăsat moștenire Imnul Libertății. Radu Bănică ne-a amintit de el, într-un show tv

Recomandarile noastre