Bizarele obiceiuri de mic dejun ale copiilor Reginei Elisabeta II

Bizarele obiceiuri de mic dejun ale copiilor Reginei Elisabeta II
S-a spus foarte mult timp că micul dejun este masa principală a zilei. Chiar dacă, mai nou, nutriționiștii tind să contrazică ideea, rămâne o masă foarte importantă. de bunul mers al lucrurilor la prima masă a zilei depinde cât de bine de te vei simți peste zi. E deci, important, ca mâncarea să îți pice bine. De cum te vei simți la masă la micul dejun, depinde starea pe care o vei avea peste zi. Nu vrei să te superi de dimineață.

Bizarul obicei al micului dejun al prințesei Anne a fost dezvăluit de bucătarul-șef, Darren McGrady. Acesta a lucrat ca bucătar-șef al reginei în bucătăriile din Palatul Buckingham din 1982 până în 1993. El a dezvăluit obiceiul bizar al felului în care sunt consumate bananele. Prințesa Anne este fiica reginei Elisabeta II și sora prințului Charles. Ea obișnuiește să mănânce un bol cu ​​fructe în fiecare dimineață și are o cerere mai specială.

Bizarul obicei al micului dejun al prințesei Anne

Într-un interviu acordat pentru Today.com, McGrady a spus că „(Prințesa Anne) aproape întotdeauna a preferat bananele aproape negre – mai degrabă coapte – pentru că se digeră mai ușor”. El a descris cum, din cauza unei vechi tradiții, membrii familiei regale nu pot mânca niciun fel de mâncare cu mâna. Acest lucru înseamnă că majoritatea membrilor familiei regale sunt obligați să taie și să mănânce fructele cu un cuțit și o furculiță.

Bizarele obiceiuri de mic dejun ale copiilor Reginei Elisabeta II

Darren McGrady a continuat să explice modul în care membrii familiei regale mănâncă o banană cu un cuțit și o furculiță. El a explicat că partea de sus și de jos a fructelor sunt tăiate înainte ca și coaja să fie „tăiată pe mijloc”. Astfel, banana va putea fi deschisă ușor folosind tacâmurile.

McGrady a explicat că regula de a nu mânca niciodată cu mâinile goale, un fruct se extinde și asupra invitaților care participa la un banchet regal, de exemplu. El a adăugat că tuturor oaspeților li se oferă un cuțit și o furculiță de desert. Plus o farfurie mică și un bol pentru a se curăța pe degete.

Tabieturile cu ouă la micul dejun ale Prințului Charles

Fanii familiei regale sunt întotdeauna surprinși să audă cererile uneori bizare trimise în bucătăria regală. Se pare că regina preferă friptura bine făcută și refuză să mănânce alimente bogate în amidon.
În mod similar, un mare „răsfățat” este Prințul Charles. De exemplu felul în care consumă ouăle fierte este unul foarte amuzant, se arată în cartea lui Jeremy Paxman, „On Royalty”.

Jeremy Paxman descrie foarte plastic cum decurgea micul dejun al Prințului Charles. „Deoarece personalul său nu a fost niciodată foarte sigur dacă oul pe care îl va alege va fi exact la duritatea satisfăcătoare, o serie de șapte ouă au fost gătite. Și așezate într-un rând și numerotate. Dacă prințul simțea că oul cu numărul cinci este corespunzător, el va ignora ouăle numerotate cu șase sau șapte”.

Sursa foto: Instagram

Secret dezvăluit la Acces Direct: de ce a ajuns Vulpița de urgență la spital. Viorel a rupt tăcerea

Recomandarile noastre